AmaTur: Turneu A Turneu A Sfântu Gheorghe "Zilele Orasului"28.04.2012

o sa rezolvam cumva ,nu este o problema
---------- Post added 23.04.2012 at 08:31 ----------
Se inscrie Cocean Janos si Szekely Laszlo din Baraolt
---------- Post added 23.04.2012 at 10:14 ----------
Barbu Vasile bv nou si Vacarus Sorin nou,Bogdan SZebeni si Razvan Duca BV NOU, KERESZTES ARPAD MICFALAU TOTI LA AMATORI
---------- Post added 23.04.2012 at 10:15 ----------
Toth Attila sf.gheorghe amatori si Szasz Erno

domnu olah,fara suparare dar faceti actualizarile pt ca ne putem trezi ca nu putem juca desi ne-am inscris pe forum.cu respect si sper ca nu v-am suparat

Din Mioveni, la OPEN: Vasiliu Remus, iar la AMATORI: Rizescu Gheorghe, Stoica Mihai, Trocan Alexa, Trocan Nicolae.
Cu prilejul Sfantului Gheorghe, urez la multi ani si sanatate tuturor jucatorilor din AMATUR, indiferent ca ii chiama Gheorghe sau nu.
Propun ca organizatorii de la Sfantul Gheorghe sa faca in asa fel incat sa fie posibil sa se inmaneze cate o medalie aniversara tuturor jucatorilor cu numele de Gheorghe ce participa la Turneul de la Sfantul Gheorghe. Succes in activitatea de organizare a turneului.

Aloha dragilor....in interes de orice, miscare sa fie,.chiar daca va fi contra cronometru.. se inscrie la Amatori ..GIPSY KING....O sa am un dram de necaz ca nu o sa pot sa stau sa vad o trupa draga multor romani si nu numai prin ani 70-80, ma refer aici la ...Omega...dar ramin impacat ca am vazut trupa sora---LOCOMOTIV GT,,prin ani 70,,.Asadar de la Alba Iulia un calduros salut tuturor.....LONG LIVE ROCK AND ROLL

din pacate trebuie sa anunt retragerea lui LUTA PETRE din București si a lui PANEA OVIDIU tot din București
---------- Post added 25.04.2012 at 00:18 ----------

se inscrie
Dinu Gheorghe(Gigi Spin) - București - Amatori

maier catalin-brasov....se retrage....motive personale...succes participantilor...o competitie frumoasa sa aveti:(

Back
Sus