AmaTur: Turneu A TURNEU A , Sibiu, 03.12.2016, " Cupa Iernii "

Să vină miliția!: Veni , vidi ,vici! Felicitări învingătorului, un adevărat exemplu de urmat! Mulțumesc organizatorilor, toată lumea a avut numai cuvinte de laudă.

Multumim tuturor participanților
pentru înșelegere și ajutor
Felicitari câștigatorilor

De ce apare Neagoe Costin trecut in grupele inferioare si ulterior in clasamentul turneului in conditiile in care el nu a participat la acest turneu?sunt curios care turneu o sa i fie punctat in clasament (acesta cu zero victorii in inferioare sau cel de la Suceava unde a si obtinut un meritoriu loc 3😀)

Probabil din acelasi motiv pentru care apare Roman Bogdan cu zero victorii la Suceava :)

E din ce in ce mai bine☺,ne mai intrebam de ce unii se inscriu la turnee doar de dragul de a se inscrie

De ce apare Neagoe Costin trecut in grupele inferioare si ulterior in clasamentul turneului in conditiile in care el nu a participat la acest turneu?sunt curios care turneu o sa i fie punctat in clasament (acesta cu zero victorii in inferioare sau cel de la Suceava unde a si obtinut un meritoriu loc 3��

la turneul de la Sibiu este absent
și ma gindesc serios ca cei care nu se retrag pâna vineri seara nu mai participa o anumita perioda la turnele organizate de mine si de Alex

Nu va ganditi prea mult! Puneti in aplicare! E penibil sa existe lista de asteptare de 10 pozitii dar la momentul inceperii turneului sa mai fie 2-3 locuri libere...asa e si la Sibiu si la Mediaș. Absentii ar trebui sa fie pedepsiti!

Pentru mine adevaratii performeri ai turneului de la Sibiu au fost George Toader -Agnita, Flavia Moldovan -Târnaveni si Petre Bozosan-Sibiu. Felicitari !

Daca tot veni vorba de performerii turneului, fara a contesta in vreun fel rezultatele jucatorilor nominalizati mai sus, eu unul consider ca printre acestia poate fi "strecurat", daca nu asezat in capul listei, campionul de la categoria Amatori - Zsok Arcadie ( nea Arpi), care la cei 70 de ani impliniti a smuls multe aplauze si cuvinte de admiratie din partea celorlalti participanti si nu numai.
Felicitari, nea Arpi!

Da..Arpi e extraordinar. M-a eliminat si pe mine în optimi ...declar cu m?na pe inimă că nu am simțit vreun moment că meciul ar putea avea alt deznodăm?nt . A jucat cu determinare așa că e un exemplu pt mine. Mă bucur să-l am "acasă"...chiar m?ine merg la dânsul la sală...

Absenti la Turneul Din 03.12.2016 de la Sibiu

Open
Iancu Sorin -- Sibiu -- 02.12.2016
Moldovan Cristian -- Târnaveni -- 02.12.2016

Amatori

Ratiu Valer -- Sibiu -- 02.12.2016
Dragomir Mitica -- Sibiu -- 02.12.2016
Postelnicu Eric -- Deva -- 03.12.2016
Midvichi Alexandru -- Deva -- 02.12.2016
Railean Vlad -- Ramnicu Valcea -- 02.12.2016
Dani Leo -- Arad -- 02.12.2016
Jeler Mihai -- Orastie -- 02.12.2016