CHAPEAU!
O alta zi de sarbatoare la Sibiu unde,nici nu mai mira pe nimeni,"venim ca inamici si plecam ca prieteni"!
Pana si micile defectiuni ce mai apar din cand in cand independent de vointa noastra(netul,condensul,frustrarile exagerate ale unora!),toate,contribuie la forta team-ului organizator si la valoarea rezultatelor fiecarui participant.
...iar rezultatele,dupa o zi plina de frumoase si echilibrate partide,i-au "scos" in fata noastra pe:
- tinerii si talentatii finalisti Deian si Dan(care mi-a stricat pronosticul!) impreuna cu frumoasa si talentata Andreea,care au avut (de data asta!?) castig de cauza in fata experimentatilor "lupi batrani" ai Amaturului.
-Sufletel,Boby si Govo cu prestatii si clasari foarte bune,Roman,Gogu,Sicoe,cu incantatoare evolutii,cu totii urmariti si aplaudati de spectatori cu admiratie....
-"Incapatanatul" oltean amator Doru Stancalie care demonstreaza ca niciodata nu e prea tarziu daca iti place ce faci si crezi in tine....felicitari pentru realizare si "La multi ani",Doru!
-surprinzatorul (meritat!)finalist la amatori,Adrian Oprea,un iscusit aparator banatean.
-foarte tanarul valcean Teo Badulescu,un real talent .....si viitor "diamant" amaturist.
-talentatii si carismaticii Alex Groza si Nechita(cu o frumoasa revenire printre amaturisti dupa un an!),doi tineri ambasadori de nadejde ai tenisului de masa "sibian" in Amatur.
-'nea Costica Pralea,'nea Titi Matei si 'nea Bela Benyovski,"legenda vie a tenisului de masa sibian"............a caror ambitie si atitudine pentru acest sport sunt de invidiat.............
Lucruri minunate realizate de oameni normali.....si de a caror revedere m-am bucurat,sincer,la "reintoarcerea" mea printre amaturisti!!!!Cho,cho,chooooo!