Didi Cojocaru
boboc
multumim ptr poze
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim pentru pozele minunate!Un turneu foarte frumos la nivel ridicat valoric cu meciuri sectaculoase, conditii impecabile de joc, desi e departe noi cei de la Vatra Dornei vom incerca sa revenim de fiecare data cand vom avea ocazia.Felicitari invingatorilor, cat si invinsilor, cu totii am castigat ceva dupa un asemenea concurs
Felicit toti participantii pentru atmosfera si multumiri organizatorilor pt fluenta turneului . De conditii , de Alex si Adonis nu mai zic nimic pt ca toti cei care ati fost pe la turnee la Aria v-ati dat seama singuri despre ce e vorba . Si bineinteles cateva imagini pt. edificare ( sper ca majoritatea celor de la amatori sa se regaseasca macar intr-o poza ) :
![]()
Sper sa nu repet ceva ce s-a mai scris aici. Dacă am văzut bine rezultatele finale, Alex Nechita și-a depășit profesorul la acest turneu. Asta ar fi o știre importantă. Nu zic bine?
Sper sa nu repet ceva ce s-a mai scris aici. Dacă am văzut bine rezultatele finale, Alex Nechita și-a depășit profesorul la acest turneu. Asta ar fi o știre importantă. Nu zic bine?
Poze de la turneu http://www.sbsport.ro/alte-sporturi...scu-invingatorii-cupei-emi-tt-si-arian-sport/[/QUOTE
Splendide poze. Multumim frumos !