AmaTur: Turneu A Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014

Multumim Aria sport si organizatorilor! A fost un turneu minunat si norocos pentru mine! Sala este absolut senzationala si personal mi-am facut multi prieteni noi pe care astept cu nerabdare sa-i revad si sa povestim. M-am simtit ca acasa iar nivelul de la open a fost unul foarte ridicat (si din ce am vazut si la amatori). Voi reveni cu mare drag la Sibiu. Multumesc inca o data.

Multumim Aria sport si organizatorilor! A fost un turneu minunat si norocos pentru mine! Sala este absolut senzationala si personal mi-am facut multi prieteni noi pe care astept cu nerabdare sa-i revad si sa povestim. M-am simtit ca acasa iar nivelul de la open a fost unul foarte ridicat (si din ce am vazut si la amatori). Voi reveni cu mare drag la Sibiu. Multumesc inca o data.

Felicitari pentru cistigarea turneului si,mai ales, pentru comportament !

Moldovan Cristi , cred ca te-ai lamurit din filmare ca am fost atent si nu a fost vorba de net la ultima minge . stiu ca iti doreai foarte mult victoria , dar timpul lucreaza pt tine , asa ca nu va mai trece prea mult pana vrei reusi . bafta . si apropo , un sfat de la un fost sportiv de performanta : fair-play-ul hraneste sufletul pt totdeauna , performanta doar pe moment ( mai ales cand esti la nivel de amatori ) .

Moldovan Cristi , cred ca te-ai lamurit din filmare ca am fost atent si nu a fost vorba de net la ultima minge . stiu ca iti doreai foarte mult victoria , dar timpul lucreaza pt tine , asa ca nu va mai trece prea mult pana vrei reusi . bafta . si apropo , un sfat de la un fost sportiv de performanta : fair-play-ul hraneste sufletul pt totdeauna , performanta doar pe moment ( mai ales cand esti la nivel de amatori ) .

Frumos spus Marius.Nu am stiut ca ai calitati de filozof.Astept pozele pe care cu placere le postezi de fiecare data.Si te mai astept si la antrenamente.Am nevoie de un "ierbar" sa ne antrenam.

Nu mai am cuvinte pentru a elogia turneele care se organizeaza la Sibiu. Am mai cautat si in dictionar, dar nu am gasit...Mai trebuie inventate cuvinte pentru Ei !
Felicitari Fery ! Imi pare rau ca nu te-am putut invinge acum, inainte de a trece la open :D.
Felicitari Gabi ! Ai jucat exceptional si in semifinala si in finala,dar, din pacate, remarca mea la 2-0 pentru tine in finala, se pare ca te-a scos din mina si ai pierdut. Imi pare rau ca am facut din nou o gafa. Sper sa nu-mi porti pica pentru asta. Eu am facut-o pentru ca era prea mare stresul pentru toata lumea si am vrut sa mai descretesc fruntile.

Ultima editare:
Buna ziua "Frumosi Nebuni" ai tenisului de masa AmaTur.
Tin sa multumesc tuturor participantilor pentru ambianta placuta care au creat-o in acest turneu.A fost din nou o sambata frumoasa din circuitul AmaTur.In afara de cateva aspecte neplacute sper si cred ca turneul organizat de noi , Aria Sport TDM , a fost unul apreciat de dvs.E drept ca mai exista setari care trebuie reglate.Una peste alta sunt fericit ca turneul -Cupa Emi TT&Aria Sport a fost o reusita!
Felicitari castigatorilor dar si invinsilor!
Va asteptam la antrenamente.

Cu stima,
Alex Mureșanu

Felicitari Nea Denes pentru locul 1. :thumbup:

,,,si ptr. Cristian locul 2 ...:clap: ,,, dar care și-a pierdut controlul din cauza nervilor a pierdut meciul ,,, :lol::lol::lol: ,,, inca ai timp sa ai grija de ei, foarte repede ?ți sare muștarul :silent:

Felicitari tuturor participantilor!!! :clap::clap::clap:

Ultima editare:
Felicitari Gabi ! Ai jucat exceptional si in semifinala si in finala,dar, din pacate, remarca mea la 2-0 pentru tine in finala, se pare ca te-a scos din mina si ai pierdut. Imi pare rau ca am facut din nou o gafa. Sper sa nu-mi porti pica pentru asta. Eu am facut-o pentru ca era prea mare stresul pentru toata lumea si am vrut sa mai descretesc fruntile.

Multumesc Titi pentru felicitari!
Nu ai ce sa iti reprosezi ... pt pierderea finalei de catre mine, dupa ce am condus cu 2-0!
Vina pt aceasta infrangere imi apartine in totalitate!
Bineinteles, a contribuit la acest lucru si ... Cristian Popa, pe care il felicit si pt stapanirea de sine de care a dat dovada. Mi-a demonstrat clar, ca trebuie sa joci si sa lupti pana la finalul meciului. Evident ca, stiu acest lucru (si cred ca demoonstrez constant acest lucru :D), ... insa m-a luat valul si ... m-am vazut castgator mult prea repede!

Despre sala Aria si despre organizatorii acestui concurs, am numai cuvinte de lauda si aprecieri, asa cum am avut si dupa editia inaugurala din primavara acestui an, fapt ce ma determina sa afirm in continuare ca, voi participa cu mare placere si la urmatoarele editii.

Pe de alta parte ... Adonis - stiu ca poti mai mult - mai scoate din liniutele alea de la eliminatorii, mie-mi face impresia ca nu prea se intelege care cu care joaca.

am să ma gindesc cum sa fac
arata asa din cauza "Bye" cind am făcut afișarea eliminatoriilor nu stiam de "Bye" :)

Multumesc frumos pentru felicitari.
Am ajuns cu bine, m-am simtit bine si am terminat turneul cum nu se poate mai bine.
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus ca noi sa ne simtim bine. Multumesc lui Alin (AdiMucu), pentru carte si cuvintele frumoase la adresa mea, multumesc adversarilor, care au apreciat atat de mult deplasarea mea aventuroasa, incat s-au lasat invinsi. Multumesc tuturor participantilor care au schimbat cu mine o vorba buna, un zambet, contribuind la o zi de neuitat. Nu in ultimul rand doresc sa-i multumesc domnului sponsor (din pacate nu i-am retinut numele), care m-a dus cu masina la iesirea spre Mediaș. Pana la ora 23 am reusit sa ajung pana la Dumbraveni, unde am fost preluat de fiul meu , care a venit in intampinarea mea insotita de nevasta-mea. Astfel am ajuns acasa la ora 01 si dimineata la opt eram apt la servici.
Sa ne vedem sanatosi !!! ;)

Felcitari Feri, felicitari la toti participantii si felicitari la organizatori, cunoscandu-i pe Alexandru si pe Adonis sunt sigur ca a fost un turneu super si cu atat mai mult regret ca nu am reusit sa ajung la Sibiu. Frumoase si pozele...

Va multumesc pentru excelenta organizare si efortul depus celor implicati pentru a ne oferi noua celor pasionati de tenis un turneu ,, fain,
fain,, Cu stima Timy ola ola.

- - - Actualizat - - -"

Conditiile super-decente dela Aria influenteaza foarte mult in bine "moralul" si "fizicul" participantilor!....sau cum ar fi spus bunica:"poti sa lingi smantana de pe jos" !(asa curatenie este!!!!!!)

Intr-adevar la capitolul organizare/sala/conditii "concurenta" e in urma. Apreciez momentul in care investitorul principal si-a rupt din programul incarcat de week-end pentru a veni si saluta/fi alaturi de noi, cei care beneficiem si ne bucuram de sala Aria. Felicitari! De asemenea am apreciat momentul cand Dl Ciolan a fost aplaudat de catre noi, pentru investitia facuta. Merita, sincer acele aplauze.

Doresc sa atrag atentia insa si asupra unui moment mai neplacut. Din cunostintele mele, indicatiile in timpul schimbului de mingi sunt interzise. In concursurile oficiale antrenorii primesc sanctiuni daca dau indicatii in timpul jocului. Pentru indicatii exista pauza dintre game-uri sau time-out.ul. M-am confruntat si la acest concurs si la cel organizat cred, acum 1 luna, cu acelasi "antrenor" care dadea indicatii la fiecare minge. Acum, recunosc ca nu am fost in forma fizica necesara pentru a-i inving elevul, luna trecuta insa cu putina sansa cred ca l-as fi batut daca la 2-0 pentru mine nu ar fi fost sustinut de o adevarata galerie de antrenori...Ce vreau sa spun ca daca tot avem conditii de top, poate putin fair play nu strica...

Multumesc si sa ne vedem sanatosi la urmatorul concurs!

- - - Actualizat - - -

Eu tot visez, dar nu se-arata! :P

Pe de alta parte ... Adonis - stiu ca poti mai mult - mai scoate din liniutele alea de la eliminatorii, mie-mi face impresia ca nu prea se intelege care cu care joaca.

ai dreptate Florin

acum sper ca arată mai bine

Eliminatorii
Amatori - 04.10.2014
1 Stancalie Doru _ 12
--------------------------- - Stancalie Doru _ 12
32 Bye _ 28
--------------------------- --------------------------- 0-3 Stancu Tiberiu _ 4
17 Stancu Tiberiu _ 4
--------------------------- 3-0 Stancu Tiberiu _ 4
16 Benyovski Bela _ 20
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-1 Stancu Tiberiu _ 4
9 Negrean Ioan _ 8
--------------------------- 3-1 Negrean Ioan _ 8
24 Pelaghie Ioan _ 24
--------------------------- --------------------------- 3-1 Negrean Ioan _ 8
25 Bye _ 32
--------------------------- - Groza Alexandru _ 16
8 Groza Alexandru _ 16
--------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- 2-3 Moldovan Cristian _ 2
5 Polotca Stefan _ 6
--------------------------- - Polotca Stefan _ 6
28 Bye _ 22
--------------------------- --------------------------- 3-2 Polotca Stefan _ 6
21 Mureșanu Alex _ 14
--------------------------- 3-0 Mureșanu Alex _ 14
12 Barac Marius _ 30
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 0-3 Moldovan Cristian _ 2
13 Somlea Darian _ 10
--------------------------- 3-0 Somlea Darian _ 10
20 Timaru Ilie _ 26
--------------------------- --------------------------- 1-3 Moldovan Cristian _ 2
29 Bye _ 18
--------------------------- - Moldovan Cristian _ 2
4 Moldovan Cristian _ 2
--------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- 2-3 Denes Ferenc _ 1
3 Beches Andrei _ 11
--------------------------- - Beches Andrei _ 11
30 Bye _ 27
--------------------------- --------------------------- 0-3 Stefan Andrei _ 3
19 Bucur Dan _ 19
--------------------------- 0-3 Stefan Andrei _ 3
14 Stefan Andrei _ 3
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-2 Stefan Andrei _ 3
11 Radu Constantin _ 15
--------------------------- 3-1 Radu Constantin _ 15
22 Ciobanu Daniel _ 31
--------------------------- --------------------------- 0-3 Farkas Bence _ 7
27 Bye _ 23
--------------------------- - Farkas Bence _ 7
6 Farkas Bence _ 7
--------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- 1-3 Denes Ferenc _ 1
7 Ivan Catalin _ 5
--------------------------- - Ivan Catalin _ 5
26 Bye _ 21
--------------------------- --------------------------- 3-0 Ivan Catalin _ 5
23 Horvath Mircea _ 13
--------------------------- 3-2 Horvath Mircea _ 13
10 Kromek Iulian _ 29
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 0-3 Denes Ferenc _ 1
15 Weiss Simona _ 25
--------------------------- 0-3 Bradusca Cornel _ 9
18 Bradusca Cornel _ 9
--------------------------- --------------------------- 2-3 Denes Ferenc _ 1
31 Bye _ 17
--------------------------- - Denes Ferenc _ 1
2 Denes Ferenc _ 1

Back
Sus