florin toma
Echipa AmaTur
Lista cu inscrierile pina joi seara a fost actualizata pe prima pagina.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
intrebare ,intrebatoare?anul trecut la turneul simfonia lalelelor s-a acordat un tichet de 5 lei.(adica 2 mici sau 1 bere).la toate turneele care am participat pana acum bonul valoric a fost cu multtttttttt mai consistent si presupun ca nu au fost sponsori pt.asa ceva si tot din taxa de participare s-a alocat si meniul.am primit ,niste intrebari cu privire la situatia aceasta ,si nu am stiut ce sa raspund.sunt multi jucatori,care nu viziteaza simfonia ,si eu presupun ca invitatiile nu se platesc la primarie.nu cred ca ar primarul nostru este asa de zgarcit incat sa taxeze cu 10 lei toti amatouri, ce vor sa viziteze simfonia lalelelor!!!!!in final vine jucatorul cu borcanul de mancare de acasa sau se acorda bonuri de apa ,sandwis si meniu?un raspuns pt.toata lumea ,cine m-a intrebat sa citeasca eventualul raspuns....
Turneul SIMFONIA LALELELOR - EDITIA II- PITESTI 16 APRILIE 2011
SE ASIGURA: apa plata, cafea, meniu la prinz (pulpe de pui la gratar, cirnaciori, piure, castraveciori murati, piine), precum si intrare gratuita la expozitia florala SIMFONIA LALELELOR atit pt participanti cit si pt insotitori.
Ca titlu informativ, biletul de intrare este 10 lei/persoana.
Din discutiile pe la alte turnee, am observat ca unii agreeaza ceea ce le ofera organizatorii (apa, meniu, etc), altii prefera ca taxa de participare sa fie mai mica, si sa-si aduca ei de acasa un sandwich, sau altceva.intrebare ,intrebatoare?anul trecut la turneul simfonia lalelelor s-a acordat un tichet de 5 lei.(adica 2 mici sau 1 bere).la toate turneele care am participat pana acum bonul valoric a fost cu multtttttttt mai consistent si presupun ca nu au fost sponsori pt.asa ceva si tot din taxa de participare s-a alocat si meniul.am primit ,niste intrebari cu privire la situatia aceasta ,si nu am stiut ce sa raspund.sunt multi jucatori,care nu viziteaza simfonia ,si eu presupun ca invitatiile nu se platesc la primarie.nu cred ca ar primarul nostru este asa de zgarcit incat sa taxeze cu 10 lei toti amatouri, ce vor sa viziteze simfonia lalelelor!!!!!in final vine jucatorul cu borcanul de mancare de acasa sau se acorda bonuri de apa ,sandwis si meniu?un raspuns pt.toata lumea ,cine m-a intrebat sa citeasca eventualul raspuns....
dragut ca intodeauna ANDU ,dar drama e ca eu iti cunosc nepotii din C ARGES.