florin toma
Echipa AmaTur
Semifinale OPEN:
Lungu Cosmin - Dinu Gica - 3-1
Enciu - Oprea - 3-1
Finala:
Lungu Cosmin - Enciu Alexandru - 3-0
Lungu Cosmin - Dinu Gica - 3-1
Enciu - Oprea - 3-1
Finala:
Lungu Cosmin - Enciu Alexandru - 3-0
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim pentru participare, si va asteptam si la anul sa va acordati instrumentele.cei 5 sibieni care si-au acordat instrumentele la simfonia de la Pitești , va saluta pe toti organizatorii si participantii la reuniune si va multumesc pt ziua agreabila pe care au petrecut-o in mijlocul d-voastra . felicitari si la o revedere cat mai curanda .
Vezi atașament 4057
Felicitari colegilor sibieni pentru rezultatele bune obtinute!Bravo Nicu,Dan,Marius,Alex(2 v cu "ghinion" in sup) si Dariancei 5 sibieni care si-au acordat instrumentele la simfonia de la Pitești , va saluta pe toti organizatorii si participantii la reuniune si va multumesc pt ziua agreabila pe care au petrecut-o in mijlocul d-voastra . felicitari si la o revedere cat mai curanda .
Vezi atașament 4057
OK. am modificat.O mica rectificare in clasament :faceti rocada mare intre Gorum si Zavricescu , pentru ca Geo m-a invins cu 3-2 dar cred ca i-a tremurat mana cand a trecut rezultatul
OK. Am modificat.Don.Toma,este eroare si cu Movilenii din Tgv. Sunt invers in clasament!
Felicitari pt.concurs.F.b.alcatuirea grupelor si al tabloului.
http://www.youtube.com/watch?v=qJvtAA59_0M
Mai bine mai tarziu decat niciodata...