Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ma doare mintea. Sa iau un xanax?
Curios cum domnului Marcel nu i-a plăcut mesajul de mai sus, deoarece este un simplu clasament, pentru care domnul Toma a depus un efort intelectual și si-a pierdut destul de mult timp în acest week-end,sa-l posteze.Rusine domnule gălățean, care coordonați acest forum.In compensație ?i dau like
domnului TOMA în compensație pentru efortul depus în coordonarea și gestionarea corecta a prezentului turneu.Si sa știți domnule coordonator al prezentului forum ca nu voi ezita vreodată sa va "sanctionez" când nu veți fi corect și onest.Sper sa fie pentru prima și ultima data când o fac.Domnul Toma Florin nu merita aceasta penalizare din partea dvs..
Ma doare mintea. Sa iau un xanax?
Ia o gura de aer rece, esti prea tanar pentru medicamente...![]()
Scuze...din cauza oboselii.Dnul Toma la Tanasescu - Salariu a fost 1-3 nu 3-1. Multumesc.
Scuze...din cauza oboselii.
Am modificat, inclusiv clasamentul
Pentru organizatori si pentru toti practicanții si iubitorii tenusului de masa indiferent de nivel sau varsta!Multumim participantilor ce ne-au onorat cu prezenta, si sper ca au avut timp sa viziteze si Simfonia Lalelelor, mai ales ca au avut parte de o zi insorita si frumoasa (mai putin frigul din sala...ca nu a mers caldura)
Un turneu greu de gestionat pe 4 categorii, si as fi vrut sa si particip la Elite (ma minca pielea...) dar am vazut ca erau grupele complete de 6...si nu am vrut sa stric aranjamentul.
Nu as vrea sa uit insa sa-i felicit pe veteranii de la Open, Mostovoi si Chiru, care la virsta dumnealor, la ora 22 cind se jucau semifinalele, erau mai odihniti decit multi din sala. Si cred ca mai jucau inca 3-4 ore..fara sa se vada oboseala..... Felicitari!!
In rest, asa cum remarca unul din jucatori, liniste, fairplay si jocuri de mare lupta.
Tenisului, scuze, si mie degațelul imi joaca feste pe mobilPentru organizatori si pentru toti practicanții si iubitorii tenusului de masa indiferent de nivel sau varsta!![]()
Grupe superioare Avansati
Gr.superioara nr. 7
[table="class: x"][TR][td="width: 20"][/TD][td="width: 200"]Nume si prenume[/TD][td="width: 180"]Localitate[/TD][td="width: 30"]1[/TD][td="width: 30"]2[/TD][td="width: 30"]3[/TD][td="width: 30"]4[/TD][td="width: 35"]V[/TD][td="width: 35"]Loc[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]DINICESCU ION[/TD][TD]PITESTI[/TD][TD="bgcolor: black"][/TD][TD]3-2[/TD][TD]0-3[/TD][TD]3-2[/TD][TD]2[/TD][TD]1[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]TRANDAFIR RADU CATALIN[/TD][TD]GIURGIU[/TD][TD]2-3[/TD][TD="bgcolor: black"][/TD][TD]3-1[/TD][TD]3-1[/TD][TD]2[/TD][TD]2[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]DUMITRACHE GABRIEL[/TD][TD]GIURGIU[/TD][TD]3-0[/TD][TD]1-3[/TD][TD="bgcolor: black"][/TD][TD]2-3[/TD][TD]1[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]ALEXANDRU MARIUS[/TD][TD]BUCURESTI[/TD][TD]2-3[/TD][TD]1-3[/TD][TD]3-2[/TD][TD="bgcolor: black"][/TD][TD]1[/TD][TD][/TD][/TR]
[/TABLE]
DUMITRACHE GABRIEL - ALEXANDRU MARIUS 2-3
Pentru acuratetea clasamentului, cred ca locurile trebuie inversate in tabel:
3. Alexandru Marius
4. Dumitrache Gabriel
Multumesc.
Felicitari, felicitari, bravo Vasi, (5-*) la Elite este ceva, mai ales ca urci repede!!!.............