AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 12 sep 2015 O+A - CUPA TT CONCEPT ADIAL editia a IV-a

Felicitari Florin Toma! Ne-ai "impachetat" pe toti [emoji6]
A fost un turneu cu multe meciuri stranse si totodata, spectaculoase.

Felicitari Ovidiu Ciurca si Andrei Sarcani pentru organizare si ospitalitate. Se pare ca in zona Mureș aceste caracteristici sunt o traditie deja[emoji3]
Voi reveni cu mare placere la concursurile organizate de echipa TT Concept Adial.

Un turneu excelent, organizatori deosebiti, participanti de exceptie,atmosfera deosebita. Felicitari castigatorilor,iar pentru cei care nu stiu secretul rezultatului D-lui Toma Florin trebuie sa il dezvalui: la inceputul turneului i-am spus faptul ca, castigatorul pe langa telefon va primi drept accesoriu si o centralista blonda.Se pare ca aceasta motivatie l-a impulsionat pe D-l Toma Florin. Felicitari!!!

Ati dezvaluit secretul performantei.....
Din pacate, s-a intimplat ca in povesti, cind dupa 12 noaptea vraja se rupe si Ileana Cosinzeana dispare....
Si aici, finala jucindu-se dupa 12 noaptea, nu a mai ramas decit telefonul.....accesoriul (centralista blonda) a disparut.
Acest lucru ma face ca la anul sa vin din nou. Nu stiu daca voi mai ajunge in finala, dar macar vad accesoriul....:)

Multumesc gazdelor pentru ospitalitate, si mai ales celor care au stat pina in ultima clipa, pentru a vedea finala.
Au avut de vazut o semifinala, in care Adrian Fodor pur si simplu l-a spulberat pe Simon Csaba, ultimul set terminindu-se chiar 11-0.

Un turneu excelent cu jucatori valorosi si o organizare de nota 10,multumesc d-lor Sarcani Andrei si Ciurca Ovidiu pentru frumosul premiu si de asemenea celor care mau sustinut pana la sfarsit

A fost un turneu Frumos cu gazde ospitaliere :thumbup:,,, Felicitari participantilor ca ne-am simti bine impreuna!:clap:

Felicitari si premiantilor!:thumbup:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

====================================================================================================

Ultima editare:
Sincere felicitari pt castigatori, in special celor doi Istvan-i :) si nu in ultimul rand organizatorilor care fac posibil de fiecare data sa ne simtim acasa in sala Adial!

Din pacate, pe langa cele 7 meciuri pierdute, mi-am pierdut un tricou negru DONIC. As fi bucuros daca as putea recupera macar tricoul. Va multumesc.

Un turneu reusit,felicitări organizatorilor, câștigătorilor si tuturor participantilor la acest turneu! O sa revenim cu mare drag si la urmatoarele turnee organizate la Tg Mureș !

Felicitari Csaky pentru locul 3!!! Ai adus Resita pe podium in inima Ardealului!
Vad ca ti-a priit concediul si iti merge mai bine singur la turnee.:)

Back
Sus