AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 14 septembrie 2013 open - amatori - CUPA TT CONCEPT Targu Mureș

De la Ludus: Anca Octavian, Open
Cirpaci Alexandru, Open

Din cate stiu eu, Octavian a jucat anul asta in returul 2012-2013 pentru CSM Cluj-Napoca, in Divizia A!
Deci, ar putea juca in Amatur din ianuarie 2014, conform Regulamentului actual.
Ar fi bine ca, organizatorii acestui turneu sa sa pronunte oficial si in cunostinta de cauza, pt a evita eventuale contestatii de la inceputul turneului.

La fel, ar trebui sa se pronunte si in privinta lui Simon Csaba, ce a jucat anul trecut in turul 2012-2013 pentru SK București, in Divizia A! Si el, nu a participat in Amatur inaintea turneelor ofociale FRTM! Deci, Csabi nu ar putea juca ininte de 18 luni de la ultimul sau joc in Divizia A!

PS: Regulamentul Amatur actual (pt. 2013) este valabil atat pt participanti, cat mai ales pt. organizatorii de turnee Amatur, care cred ca il cunosc mai in detaliu, si bineinteles, trebuie sa il si aplice!

Daca tot sunt in zona in acel week-end, nu pot rata un asemenea turneu, asa ca ma inscriu si eu la Open
Toma Florin - Pitești.

"This is madness" 200 de participanti cu o saptamana si cateva zile inainte de turneu , foarte frumos

Listele au fost actualizate dupa noul clasament - Farcas Vlad a trecut la Open, iar ***************** la Amatori.

Se mai inscriu la amatori:
Moldovan Julia -Ludus
Opris Drothea-Ludus
Opris Olivia-Ludus
Bordan Patricia-Ludus
- - - Actualizat - - -
Se mai inscriu la open:
Moldovan Julia -Ludus
Opris Drothea-Ludus
Bordan Patricia-Ludus

Domnilor Apian si Bodeanu, trebuie sa-mi ridic m?na si sa-mi cer scuze pentru ca V-am rapit timpul cu întrebarea nefondata din acest topic. Un pic ma scuteste ca am fost derutat de faptul ca se mai întâmpla ca anunturile de turneu (nu si în acest caz al Tg. Mureșului) sa nu formuleze strict regulamentar în privinta jucatorilor "Avansati (Amatori)" care pot participa la Open. :-)
Scuze înca o data si merci ca ne-am lamurit în topicul despre regulament.
Pali
Daca vrea, poate.
Regulamentul va permite sa participati atat la Amatori, cat si la OPEN, dar nu concomitent.

aloha dragilor.....nu se putea o revenire mai faina decat in groapa cu lei...de la Alba Iulia se inscrie la open..GIPSY KING..SI PRALEA CONSTANTIN....pina ne-om revedea va las cu acelas salut voios.....LONG LIVE ROCK AND ROLL..

Back
Sus