AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 27 iunie 2015 open - amatori - CUPA TT CONCEPT ADIAL Targu Mureș

Multumim organizatorilor mureseni pentru inca un turneu de exceptie, felicitari TT Concept pentru aniversare, vom reveni cu drag de fiecare data. Cateva poze de la turneu.

Un turneu foarte frumos, va doresc numai bine si sa ne vedem si data viitoare.

Felicitari prietenului Toader!!

Ultima editare:
bravoooooooooooo, george !!!!!!

YYYEEEESSSSS!!!!!

Nu m-am putut abtzine. Pentru că încă odată mă simt ca oracolul din Bălcești al Amaturului. :-) De dimineatză i-am urat baftă și abia am reușit să-mi opresc un impuls. Aveam de g?nd să-i sugerez (mai mult în glumă) să aibă curaj și să se gîndească și la turnee câștigate. Dar eu văd că aici nu-i de glumă deloc. :-)

Domnule Zedler, Maestre Csaby ( era să scriu Obi Wan :-) ) acum cred că nu mai e loc pentru retzineri și te vei g?ndi serios la dotarea sălii noastre cu o vitrină și cu un panou pentru poze. Lasă să vadă lumea când vine la Agnita ce avem noi acolo.

BRAVO George Toader!
O performanta remarcabila care nu face decat sa confirme forma buna in cate te afli,rodul valorii si al pregatirii exemplare din ultima vreme!
Iata,Agnita mai da un campion Amatur!Choooooooooooooo!
Bravo Radu Sufletel,ai reusit un turneu perfect,FELICITARI!
Felicitari Claudiu Andone pentru rezultatul remarcabil!Tot mai aproape de "Top of the top"!!
Felicitari tuturor pentru spectacolul oferit!

Clasament OPEN

1.
Sufletel Radu - Alba Iulia.jpg
Sufletel Radu - Alba Iulia
2.
Andone Claudiu - Cugir.jpg
Andone Claudiu - Cugir
3 -- 4
Oroszlan Richard - Targu Mures.jpg
Oroszlan Richard - Targu Mureș
Farkas Gabor - Targu Mures.jpg
Farkas Gabor - Targu Mureș
5 -- 8
Muntean Alin - Târnaveni
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Sicoe Rodica - Cugir
Maxim Valentin - Cluj Napoca
9 -- 14
Zidar Victor - Reghin
Pop Zoltan - Dej
Irsai Istvan - Targu Mureș
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Simon Csaba - Targu Mureș
Barsan Mircea - Târnaveni
16 -- 2v gr.sup.
Daneliuc Gabi - Sibiu
17 -- 23 1v gr.sup.
Apian Florin - Bistrița
Fazakas Attila - Toplita
Pop Danut - Dej
Benyi Crinel - Târnaveni
Lunca Razvan - Târnaveni
Zelariu Petru - Târnaveni
Bauer Lajos - Targu Mureș
24 -- 29 0v gr.sup.
Suciu Cristian - Dej
Migea Cornel - Sibiu
Cherhat Dumitru - Cluj Napoca
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Puscas Arpad - Gherla
Ciurca Sorin - Târnaveni
30 -- 2v gr.inf.
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
31 -- 34 1v gr.inf.
Moldovan Cristian - Târnaveni
Farkas Bence - Targu Mureș
Radu Constantin - Sibiu
Medve Mihai - Reghin
35 -- 38 0v gr.inf.
Barabas Sandor - Toplita
Bartha Fruzsina - Odorheiu Secuiesc
Buta Denisa - Târnaveni
Bleoca Marius - Târnaveni

Felicitari dom' profesor (Andone) ai zis la inceput , mai in gluma , mai in serios ca ai venit sa castigi turneul si ai fost la un fir de ... Sufletel de performenta . Ramane pe data viitoare . Atmosfera minunata , locatie buna , prieteni vechi si prieteni noi , organizatori care au incercat sa faca tot posibilul sa fie bine. Pentru toti stima si respect si la buna re-vedere cat mai curand . P.S. : in clasament la open e sarit locul 15 , si nu apare Comsa Dan din Sibiu - n-o sa-l creada sotia ca a fost la turneu :D daca nu remediati greseala . Rezultatele din grupele inferioare si superioare nu le puteti afisa pentru statistica si informarea celor care nu au fost prezenti ?

Ultima editare:
Felicitari castigatorilor si participantilor la acest turneu :))Sufletel Radu si Toader George dar mai ales castigatorului de la amatori!:)))))toader george
Multumim organizatorilor mureseni pt conditiile de joc sunt excelente!!!Sa ne vedem sanatosi la urm turnee!!!

In prMiul rand tin sa le multumesc organizatorilor ptr un turneu foarte reusit, revin intotdeauna cu placere la Tg Mureș. Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.

Multumim organizatorilor pentru efortul depus

un turneu frumos cu conditii bune de joc

o primire frumoasă , un complex sportiv foarte frumos și modern

multumim

Vreau să mai adaug o poza cu cel mai vârstnic participant la turneu, Sufletel Emil cu care am avut onoarea să joc la acest turneu si cu sotia dânsului
2c1c9e50b76cd387dc16e07f2cbf9e7d.jpg

Ultima editare:
Felicitări George ! Se vede ca, nu întâmplator ne-ai pus cu botu pe labe pe mulți dintre noi, la Agnita.
Felicitări Zsolt ! In curind ?ți vine si ți-e rindul sa cistigi turneul.
Felicitări Radu !
Domnul profesor, deja nu mai este o surpriza. Felicitări !

Vreau să mai adaug o poza cu cel mai vârstnic participant la turneu, Sufletel Emil cu care am avut onoarea să joc la acest turneu si cu sotia dânsului
2c1c9e50b76cd387dc16e07f2cbf9e7d.jpg

O familie speciala in marea familie a Amaturului!Fiul Radu,recent campion Amatur!Domnul Emil,participant fidel la turnee din Amatur,vesnic incurajat de sotie,Dna Sufletel!
Un demn exemplu pentru toti amaturistii de ieri,de azi si de maine,familia SUFLETEL!
CHAPEAU!

Eliminatorii OPEN
1. Sicoe Rodica
------------------------- Sicoe Rodica 3-0
16. Bye
-------------------------------------------------- Oroszlan Richard 0-3
9. Simon Csaba
------------------------- Oroszlan Richard 0-3
8. Oroszlan Richard
---------------------------------------------------------------------------
5. Sufletel Radu
------------------------- Sufletel Radu 3-1
12. Barsan Mircea
--------------------------------------------------
13. Irsai Istvan
------------------------- Muntean Alin 1-3
4. Muntean Alin

. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Sipos Ferenc
------------------------- Andone Claudiu 1-3
14. Andone Claudiu
-------------------------------------------------- Andone Claudiu 3-0
11. Zidar Victor
------------------------- Georgiu Dragos 2-3
6. Georgiu Dragos
--------------------------------------------------------------------------- Andone Claudiu 3-1
7. Maxim Valentin
------------------------- Maxim Valentin 3-2
10. Pop Zoltan
-------------------------------------------------- Farkas Gabor 0-3
15. Bye
------------------------- Farkas Gabor 0-3
2. Farkas Gabor

- - - Actualizat - - -

Felicitari tuturor participantilor De la acest frumos turneu!! Bravo Agnita!! Felicitari finalistilor Teleki zsolt si Toader George!
Si la Open la fel mult succes mai departe!!

O familie speciala in marea familie a Amaturului!Fiul Radu,recent campion Amatur!Domnul Emil,participant fidel la turnee din Amatur,vesnic incurajat de sotie,Dna Sufletel!
Un demn exemplu pentru toti amaturistii de ieri,de azi si de maine,familia SUFLETEL!
CHAPEAU!

Am jucat și eu cu domnul Sufletel la Victoria. La vremea respectivă am scris acolo ce era de scris. Acum revin doar cu un g?nd sincer de admiratzie și respect către doamna Sufletel. Așa o sotzie și-ar dori oricine.

O locatie excelenta, cu buni organizatori la pupitru.Din prietenie si din patriotism local,ii felicit pe Radu Sufletel si Claudiu Andone pt finala in premiera.Stiu ca nu le-a fost usor pt ca se cunosc foarte bine.

Back
Sus