Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU A Targu Mureș 9 aprilie 2016 CUPA TT CONCEPT ADIAL Targu Mureș editia a V-a
Din Oravita la Open ut Gabriel,Creinicean Liviu, Ciublea Vichente iar la Amatori :Lungu Marius, Murgu Ioan, Vereș Francisc, Drinceanu Lilian, Cioveie Marian.
Telefonic se retrage d-l Gyerko Albert - Sighișoara. Motivul pentru care se retrage este faptul ca se considera furat si ne acuza de aranjamente, pentru ca a cazut trei pozitii pe lista de asteptare, dupa spusele dansului.
Acum cred ca trebuie sa fac niste precizari. Dupa actualizarea listelor de inscrieri cu clasamentul la zi (1 apr. 2016) si dupa mutarea d-lui Dani Leo de la open la amatori au existat niste modificari in listele de inscrieri. Aceste modificari l-au mutat pe d-l Gyerko(si pe alti jucatori) o pozitie(doar o pozitie mai jos)(am verificat din nou lista de inscrieri). I-am explicat situatia, dar dansul se considera in continuare nedreptatit si doreste sa se retraga. Ii respectam dorinta.
Daca altcineva considera ca se fac aranjamente la Targu Mureș il rugam sa se retraga acum.
Va rog sa nu raspundeti la acest post. Multumesc.