AmaTur: Turneu A Turneu A Târgu Secuiesc - 03.06.2017

Un turneu f bine realizat. Am ramas placut surprins de frumusetea salii si atmosfera prieteneasca pe toata durata turneului.
O sala polivalenta care incap lejer 24 mese cu spatiu ok. Incredibil ce au putut realiza autoritatiile locale (daca se vrea, se poate). Langa am observat ca se mai construieste o sala polivalenta mai mare. Super asta poate va ajuta la organizarea unui turneu final in doua salii cu 48 sau 56 de mese. Toata baza sportiva era super, se poate veni cu familia, cu copii.
La Brașov nu putem decat visa la o astfel de baza sportiva. Interesele sunt prea mari in detrimentul sportului.
Felicitari tuturor celor care au pus umarul la desfasurarea acestui turneu.
Voi reveni cu placere la Targu Secuiesc.

Abia am ajuns acasa ... am mai stat prin zona turneului ... foarte frumoasa ... mai ales casa fostului presedinte al tarii nostre mult iubite ;)) ... iar referitor la turneu ... a fost unul puternic , echilibrat si toate bune ... aaaa era sa uit :))) - am mancat 3 portii de gulas .. decii se subintelege ... am sa mai vin ..... cand ? cand ma chemati :)) . Numai bine ;) . va saluta baietii din Nord :)) .

Back
Sus