Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ramane doar o amintire placuta :wink:FlorinBN a spus:Poate a venit vremea sa scoti insider-ul de la naftalina![]()
Eu l-am urmarit la un meci din grupele superioare in care il "nenorocea" :shock: pe un coleg de al meu si nu intelegeam ce joaca (fara suparare Gabi), "plesnea" pe masa tot ce venea pe FH. L-am si intrebat de unde estejhonyqz a spus:las ca data viitoare cand mai joc cu gabi nu o sa mai ia set ,m-am prins cum trebuie jucat cu el bine ca n-am pierdut intr-o competitie mai importanta,cand am vazut cu cine jok dupa ce am castigat 3-2 la avantaje cu iusean, ma gandeam cum o sa jok dupa urmatorul tur insa nu am mai apucat :lol: daca nu stiam ca i pe 32 in clasamentul amatur as fi zis ca ma las de ping pong daca ma bate :lol: ,asta e din greseli invatam
ps: abia astept sa jok cu el
Bogdan, mi-a fost tare greu sa citesc ce-ai spus tu aici, dar hai sa revenim la ideile principale din mesaj, pe care cu greu le-am distins. Din cate imi dau seama, problemele tale au fost urmatoarele:roman bogdan a spus:BAI FRATILOR VOI NU ATI OBSERVAT CA LA TURNEUL DE LA TIMISOARA STEFAN OPRESTE MECIUL CAND ESTE CONDUS
FACE CE VREA EL
AM JUCAT CU EL PE TABLOU DE 16 SI MA BATUT 3-1 LA TIMISOARA
PT SIMPLU FAPT CA AM STRIGAT SHOW LA PUNCT CASTIGAT
SI MI-A SPUS CA SHOW SE STRIGA LA CAINI NU LA TENIS
UITATI LIPA DE FAIR PLAY'
Corect. Chiar sunt curios cam pe unde m-am pozitionat.!zoltikaa a spus:Ar fi timpul cred sa vedem si tot clasamentul![]()
Ti-am tinut pumnii Bogdane in meciul cu Stefan ai jucat foarte fain , poate daca nu te pripeai uneori si ramaneai calm il bateai. Oricum la serve esti peste el , cele mai estetice si cu efect pe care le-am vazut la concurs.roman bogdan a spus:nu ma pot considera mai bun decat rusu stefan cel putin nu acuma, dar a facut unele gesturi nesportive, si nu mi se pare corect, am tras ca un nebun, sa ajung pe tablou de 16, si ma lovesc de el, tot respectul pt el ca si tehnica de joc, are lovituri curate. oricum mi-as dori din tot sufletul sa-l mai intalnesc la masa