AmaTur: Turneu A Turneu A "TOP TENIS ARENA", București - 27 si 28.05.2017

Apropo cu organizarea turneelor ,numarul turneelor se poate clasifica si dupa numarul membrilor care participa ,deci Bucureștiul poate sa organizeze 8 turnee pe an
Daca nu se poate sunt primul pinguin care se retrage din acest circuit:confused:

Apropo cu organizarea turneelor ,numarul turneelor se poate clasifica si dupa numarul membrilor care participa ,deci Bucureștiul poate sa organizeze 8 turnee pe an
Daca nu se poate sunt primul pinguin care se retrage din acest circuit:confused:

Pai Danut acum cand ai trecut la Open tu te retragi? Nu ziceai tu ca o sa ne iei acum pe toti la rand, astia de la Open? Te dai lovit?

Daca se poate a-s veni si eu maine la elite nu am putut veni la open deoarece a trebuit sa merg la o inmormantare sambata!

Buna ziua...ajung..dar posibil sa intarzii!!...scuze...am gresit cv la drum...

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Mda, astazi o luam de la capat... cu turneul de incepatori:

Grupe inferioare Incepatori
1Enciu MarcelCraciunas BogdanDina AlexandruBistreanu ArmandNitu Serban
2Dobra AdrianTopa AdrianConstantinescu AdrianPascu GabrielPodlovschi Bogdan
3Baldea HoriaIonescu AlexandruRapan MihaiMarias RobertDramba Daniel DumitruBarloveanu Viorel
4Botoc OvidiuRosca SorinTritoiu Ciprian AlexandruDinca RaducuRadu ViorelFilipoiu Valentin
5Pascu RazvanDelimart AlexianaSandu MihaiVaireanu Danut IonelCarnu MirelPodlovschi Vladimir
6Dobra MihaiSiman SorinMircea MariusBojan AlexandruMoasa GabrielDing Vivian
7Rosoga AnaConstantin SanduIrimia MarianAlzubi JadBucur MarioCiuta Andrei
[td="width:15"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD]

Iata si ELITEle:

Grupe inferioare ELITE
1Dumitrescu MateiSinita EugenTeodor CristianRopotan IulianDumitru GheorgheSalariu AdrianPopa Marius
2Dinca DanielTigau DanCiuca DanCionoiu CristianMosoia StefanVirlan Ioan
3Istrate AndreiBuzatu VasileConstantin TeodorMarcu NicolaeVranceanu MihaiNicolae Paul
4Cristache GeorgeDumitrescu CornelIancu GeorgeMegan AlexandraBodeanu MihaiNegria Mihai
5Banescu DragosPanea OvidiuDascalasu ViorelTrohonel DanielOprea LucaMacarenco Andrei
6Toma FlorinNavacioiu MarianZamfir IonelNeculcea AlexandruMotoroi CostinPopescu Valentin

[TD="width: 140"][/TD]

Foarte frumoase pozele...multumesc. data viitoare voi juca mai bine. Felicitari tuturor pentru rezultatele obtinute. Bravo Marius...ai avut un joc excelent. Si bineinteles, felicitari enorme Campioanei Laura!! Meritai Locul 1....acum nu o sa mai ai sansa de a castiga trofeul la Avansati...cel mai probabil vei urca la Open, acolo unde meriti sa joci. Un turneu reusit, felicitari domnilor Bodeanu pentru organizare si lui Vali GTI pentru capturile reusite. Urmaresc in continuare evolutia concursului... Fortza maxima Marcel, elevul meu favorit! Sa castigi turneul!

Back
Sus