Cornele tie ti se par extraordinari.De accord.Sunt extraordinari.Meritul lor.Al antrenorilor angrenati, cluburi, logistica.
Noi ce suntem?O masa de manevra?Un sparring -partner?Asta e amaturul?O rampa de lansare?
- - - Actualizat - - -
Pentru ce sa ma mai inscriu la Open?N am punctaj si nici nu pot face.In conditiile astea niciodata.
Ma inscriu cu media 17.00 si zice lumea pe urma;prietene, e liber accesul , poti opta si pentru varianta asta, stiu, tu esti doar amator.Te lasam,e liber.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Dar stii faptul ca eu trebuia sa inving campioni nationali ca sa fac punctaj de Open?
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Voi continuati sa faceti ce credeti voi,daca aveti constiinta impacata ca e bine , atunci mergeti mai departe,numai sa credeti cu tarie si 100% ca ceea ce faceti e bine .Faptul ca eu am alte pareri , e problema mea si apartine constiintei mele, care are alte valori si alta alcatuire .Miracolul frustrarii mele este ca trebuia sa urc o rampagrea ca sa ajung la Open si sa inving campioni nationali, chiar daca sunt juniori III ,drumul meu e mai greu si nu seamana cu al altora- o rampa lina si usoara.
Cu toate astea merg mai departe , va doresc tuturor success in ceea ce faceti.
cu astea spuse va dorec success in ceea ce faceti.