Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
la bere te-as bate cu 5 (L)in fata :crazy:Broasca a spus:Salut Norocel multumesc...este adevarat si u mi-ai luat un set...ce sa zic ai progresat mult...pacat ca nu prea ma tin eu de concursuri...ca ne vedeam mai des...eu vara ma duc mai mult la pescuit..si iarna joc tenis...dar sper sa ne mai vdm la un tenis....sau cine stie la o bere...nu prea beau eu alcol..dar ma straduiesc...![]()
eu iti multumesc Dragos !!amedeo a spus:
Cred ca pentru poza asta isi va face si Igor cont pe forum! :mrgreen:amedeo a spus:
ma da ni s-au lungit urechile dupa omleta aiaVali Suta a spus:
Mai baieti, nu va puneti rau cu rusii, ca inca nu am montat scutul anti-racheta :clap: :clap: :clap:amedeo a spus:
Saru' mina Don Paolo !!!Dragomir Paul a spus:...Demain est un autre jour !!!
Pe tura viitoare domnilor !... Pe tura viitoare !!!... :thumbup:
Monsieur Dragomir, notre respect! Et si tu n'existais pas...tu devrais etre invente! :thumbup:Dragomir Paul a spus:...Demain est un autre jour !!!
O LA LA !...sorin167 a spus:Monsieur Dragomir, notre respect! Et si tu n'existait pas...tu devrais etre invente! :thumbup:Dragomir Paul a spus:...Demain est un autre jour !!!