gipsy king senior 10 Oct 2012 #82 aloha dragilor..se retrage GIPSY KING..Alba Iulia.. sorry..Pina ne-om revedea din Ardeal acelas salut voios...LONG LIVE ROCK AND ROLL
aloha dragilor..se retrage GIPSY KING..Alba Iulia.. sorry..Pina ne-om revedea din Ardeal acelas salut voios...LONG LIVE ROCK AND ROLL
GeluBv Coordonator Onorific 10 Oct 2012 #84 DANIEL_SAN a spus: bocaniala norocel, bucuresti, amatori Click pentru a extinde... Mai bine la open,... s-a schimbat clasamentul....media 20,... va fi o amintire pt amatori. Chiar si Migea Cornel a plecat la open.....loc 60
DANIEL_SAN a spus: bocaniala norocel, bucuresti, amatori Click pentru a extinde... Mai bine la open,... s-a schimbat clasamentul....media 20,... va fi o amintire pt amatori. Chiar si Migea Cornel a plecat la open.....loc 60
Cruceru Sergiu senior 10 Oct 2012 #85 De la targul-jiu Cruceru Sergiu Open Dondera Vasile Open Bradusca Cornel Amatour Codreanu Florin Amatour
De la targul-jiu Cruceru Sergiu Open Dondera Vasile Open Bradusca Cornel Amatour Codreanu Florin Amatour
A Adrian Lazaroiu Guest 10 Oct 2012 #89 Darmaz Ion-amatori . Dumitra si Lazaroiu -open.Targoviște.Multumesc!
B Bogdan Raducan boboc 10 Oct 2012 #92 Din Drobeta Turnu Severin la amatori GHEORGHE NICU,din Craiova la amatori SULTAN VALENTIN si tot la amatori din AMARASTI DE SUS,MARIN PUIU.
Din Drobeta Turnu Severin la amatori GHEORGHE NICU,din Craiova la amatori SULTAN VALENTIN si tot la amatori din AMARASTI DE SUS,MARIN PUIU.
DANIEL_SAN senior 11 Oct 2012 #93 DeVinSpin a spus: Mai bine la open,... s-a schimbat clasamentul....media 20,... va fi o amintire pt amatori. Chiar si Migea Cornel a plecat la open.....loc 60 Click pentru a extinde... korekt
DeVinSpin a spus: Mai bine la open,... s-a schimbat clasamentul....media 20,... va fi o amintire pt amatori. Chiar si Migea Cornel a plecat la open.....loc 60 Click pentru a extinde... korekt
Antal Denes senior 11 Oct 2012 #94 Cu mare regret, nu mai am cum sa ajung. Antal Denes va doresc intalniri palpitante.
NoRo senior 11 Oct 2012 #97 Antal Denes a spus: Cu mare regret, nu mai am cum sa ajung. Antal Denes va doresc intalniri palpitante. Click pentru a extinde... mai bine nustiu ca astea se lasa cu fibrilatii..
Antal Denes a spus: Cu mare regret, nu mai am cum sa ajung. Antal Denes va doresc intalniri palpitante. Click pentru a extinde... mai bine nustiu ca astea se lasa cu fibrilatii..