booghibooghi senior 16 Oct 2014 #42 Din Campina la amatori: Ivan Valentin Din Breaza la amatori: Rusea Gheorghe
Sorin Botirca Coordonator Onorific 16 Oct 2014 #43 Lista de inscrieri actualizata in prima pagina conform ultimului clasament publicat de Florin Apian!
iahim senior 17 Oct 2014 #47 iahim a spus: Micuda Mihai, București, Open Click pentru a extinde... Imi pare rau, dar sunt nevoit sa ma retrag...nu stiu daca ma refac dupa febra pana maine
iahim a spus: Micuda Mihai, București, Open Click pentru a extinde... Imi pare rau, dar sunt nevoit sa ma retrag...nu stiu daca ma refac dupa febra pana maine
Sorin Botirca Coordonator Onorific 17 Oct 2014 #50 Se inscriu: la Open: Vaduva Gabriel si Dragan Valentin la Amatori: Rosu Alexandru , Sultana Denis, Matusescu Alin, Ciuca Gabriel toti din Mioveni
Se inscriu: la Open: Vaduva Gabriel si Dragan Valentin la Amatori: Rosu Alexandru , Sultana Denis, Matusescu Alin, Ciuca Gabriel toti din Mioveni
D dantim Guest 17 Oct 2014 #53 Din pacate nu pot sa lipsesc de la acest turneu,Dan Petrov,Timișoara si Mereuta Rares București la pinguini
Din pacate nu pot sa lipsesc de la acest turneu,Dan Petrov,Timișoara si Mereuta Rares București la pinguini
Sorin Botirca Coordonator Onorific 17 Oct 2014 #54 Au fost actualizate listele de participanti in prima pagina cu sortare dupa clasament la Amatori si dupa MP la Open!
Au fost actualizate listele de participanti in prima pagina cu sortare dupa clasament la Amatori si dupa MP la Open!