Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
suntem cunostinte bune,am cateva meciuri faine la activ cu domnul trocan-azi se pare ca avea nevoie de o palinca buna de la mine pentru locul 1dar e bun si locul 2.
La multi ani cu sanatate si dumneavoastra domnule marin floricel la cei 63 de ani pe care ii faceti azi!!!
Vinul de la Topoloveni e atat de sanatos incat ar trebui vandut si in farmacii.ma intreb ce cauta noro cu privirea la premiere?
- - - Actualizat - - -
cred ca vinul a fost divin sau....di vina?
Vinul de la Topoloveni e atat de sanatos incat ar trebui vandut si in farmacii.
buna seara tuturor.felicitari pentru eugen sau nenea eugen,incet incet nu o sa mai avem loc de reverul lui....si ce rever !
Multumesc victor! O sa fie o lupta stransa intre primoracul tau si superblockul meu!Felicitari Barbatel Eduard pentru locul 2 obtinut. Ma bucur pentru tine... a venit si randul tau. Tine-te de treaba si acus ne vom intalni si la masa de joc :-D :-D
Noro, vad ca de la un timp, pe unde te duci, aduni ca o albina: magiun, vin si cupe.Bravo tie.Tine-o tot asa.
Cand mai vii pe la Galați, sa ne intalnim la cat mai multe cupe cu vin.
Urmeaza rezumatul turneului !