AmaTur: Turneu A Turneu A Topoloveni, 8 octombrie 2016

Trebuie sa recunoastem, atunci cand este cazul, calitatile unui turneu, de obicei observam doar partile lui proaste. De data asta, sincer, nu ai ce sa reprosezi ci doar sa apreciezi. Am apreciat calitatea meselor, spatiul suficient, lumina perfecta, timpii morti inexistenti, probabil si sarmalele au fost foarte bune (eu nu am servit). Trebuie sa ii multumim si lui Sorin dar si sponsorului, d-l Gelu Popescu de la firma Androgir, pentru premierea castigatorului de la amatori cu acel lemn. Si premiul cred ca i-a picat foarte bine talentatului copil Theodor, care a castigat turneul.

Buna ziua,
Felicit organizatorii pentru excelenta organizare.Cred ca turneul de la Topoloveni a fost un etalon pentru cum ar trebui sa arate un turneu in cadrul AmaTur.
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Multumesc Domnule Botirca pentru efort si pentru intelegere.
Cu Stima,
Mircea Neagu

Felicitari organizatorilor și în special lui Sorin un turneu foarte puternic cu valoare foarte ridicata la ambele sectiuni.
Felicitari tuturor participantilor in special echipei numerose din Valcea și merituosilor premianti.
Vom reveni cu placere.

Chiar imi cer scuze pentru calitatea filmarii, stiam ca telefonul din dotare seamana cu posesorul sau si-i depasit de tehnologia din zilele noastre, dar nici chiar in halul asta...:???: Sper doar sa se observe esentialul din cele doua finale, jocul de calitate superioara al celor 4 combatanti. Enjoy! :)

Ultima editare:
Un concurs reusit mai punem la socoteala si sarmalutele bune.
Multumim organizatorilor si success la urmatoarele concursuri !

- - - Actualizat - - -

Felicitari castigatorilor turneului Open cat si celor de la amatori + tuturor jucatorilor care au participat. Bravo Topoloveni !
Ceva poze aveti ?

Ultima editare:
Bun turneul, buna organizare, buna sala, bune sarmalele. Sa ne revedem sanatosi. (Doar eu am fost mai putin bun dar promit sa mai invat)

Back
Sus