AmaTur: Turneu A Turneu A, Topoloveni - 8 septembrie 2012

Bravo Sorine pentru cel mai rapid turneu organizat si fara timp pierdut intre meciuri.
Noroc cu nea Nila ca numai trompeta lui se auzea in sala nu lasa omu nici sa fumeze o tigara si il aducea la masa.
Inca o data felicitari.

Bravo Sorine pentru cel mai rapid turneu organizat si fara timp pierdut intre meciuri.
Noroc cu nea Nila ca numai trompeta lui se auzea in sala nu lasa omu nici sa fumeze o tigara si il aducea la masa.
Inca o data felicitari.
pentru tine chiar ca a fost rapid giscane
- - - Actualizat - - -
Super turneu!
Multumim Sorine si tuturor organizatorilor,nota -10,minusul este pentru sarmalele care n au mai venit.
felicitari tuturor!
semnat,Daniel,Vali,Ionel

Last edited:
pentru tine chiar ca a fost rapid giscane

- - - Actualizat - - -

Super turneu!

Multumim Sorine si tuturor organizatorilor,nota -10,minusul este pentru sarmalele care nu am mai venit.

felicitari tuturor!

pinguinilor

Super organizare! Felicitari Sorin si apropiatilor tai!

La Open :
1.Durdun Gheorghe : Viva Sport
2.Marinescu Razvan :Viva Sport
3-4.Boaca Valentin :Viva Sport
3-4.Dumitra David :Top Arena Topoloveni
bravo baieti !
felicitari domnilor Sorin Botirca si Toma Florin pentru o super organizare ;multumim frumos

Vreau si eu sa multumesc tuturor care au tinut cu mine in finala si celor care m-ai mustaceau cate ceva,sa il felicit pe prietenul meu din valcea care am jucat finala impreuna CARALICEA ANDREI,pt participare sa joci o finala este super si nu in ultimul rand organizatorilor pt modul cum au distribuit timpul pt ca am avut timp si eu sa ajung la nunta in Craiova.:p. Toate bune si de la urmatorul turneu o sa am MA 19 si o sa incerc sa nu fiu chiar carne de tun la open.RESPECT VALI POPESCU.

bravo bogdan pe tn am pariat de la inceputul turneului si mia iesit.felicitari andre i bravo tie imi pare rau k nu am jucat sfertu de finala cu tn am fost la un singur punct,la fel felicitari cristi balan si nu in ultimu rand organizatorilor.si iti promit cristi ca ne vom intalni in scurt timp intr-o semifinala sau finala de amatur.sooper turneu abia astept sa revin

In primul rand multumesc organizatorilor pentru efortul depus la acest turneu, totul a fost ca la carte... super frumos. - Felicitari -
In al doilea rand vreau sal felicit pe Bogdan prietenul meu de la Craiova care ma - Coafat in finala - sincer sa fiu nu prea am inteles nimic din iarba aceia... nu ca nu as stii sa joc cu ierbarii, e a doua oara cand joc :D, Bogdanel chiar are mana finisata pentru acel setup care il are... ma gandesc ca altfel statea treaba daca avea SOFT PE AMBELE PARTI :D
Inca o data, FELICITARI BOGDAN, si cred ca te-ai distrat de minune la NUNTA, JEJEJEJEJE ...... :)
Stima si respect pentru organizatori si pentru toata lumea care a participat la turneu.
Andrei

Daca aveam soft-soft Andrei numai ajungeam sa joc finala cu tine,o jucai cu oricine altcineva mai putin eu,dar cum bine ai remarcat si tu si Vali Popescu si multi alti, o stapanesc binisor si imi fac minge de atac cu iarba.Azi dimineata cand veni de la nunta eram cam obosit:confused: si vrusei sa iti zic ca pt PRIMA ta participare ai facut o super finala dar ca si mine de la urmatorul turneu o sa fi nevoit sa joci la open pt ca deja ai facut medie de open.Inca odata felicitari lui Sorin,nea Toma si nu in ultimul rand lui nenea pensionarul, dar vesnic tanar Dinicescu Ion:p

bravo bogdan pe tn am pariat de la inceputul turneului si mia iesit.felicitari andre i bravo tie imi pare rau k nu am jucat sfertu de finala cu tn am fost la un singur punct,la fel felicitari cristi balan si nu in ultimu rand organizatorilor.si iti promit cristi ca ne vom intalni in scurt timp intr-o semifinala sau finala de amatur.sooper turneu abia astept sa revin
Bogdanele, tu esti la facultate?

Back