AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Topoloveni & Pitești" - 08.07.2017

Un turneu reusit, felicitări domnului Toma ca a putut organiza și a putut și juca și chiar la un nivel ridicat. Cat despre bilele de joc mai bine faceti ca mine nu va uitati cu ce jucati :))), eu dupa 4 meciuri am auzit ceva deiscuții prin sală și atunci m-am uitat și eu cu ce se joaca. P.S. Personal mie mi-au placut bilele acestea. Să ne revedem cu bine.

Ma simt nevoit sa raspund si eu ca na ..mi s-a adus numele in discutie ...

In primul rand vreau sa precizez ca la toate concursurile pe care le organizez la mine la sala nu s-a jucat niciodata cu mingile Red+Black . Domnul Vasile cred ca face o confuzie...la mine la sala s-a jucat cu alta marca de mingi si anume Kingnick de 3 stele. Am la sala 2-3 mingi Red+Black primite de la domnul Dan Tigau pt a le testa si a-mi da cu parerea. Eu unul nu le-am dat concurentilor aceste mingi sa joace cu ele. Daca cineva le-a luat si a jucat cu ele ...asta nu stiu ...eu unul oricum nu am primit vreun comentariu negativ la adresa mingilor.

Daca tot vorbim de mingea Red+Black de 3 stele eu unul am testat-o si pot sa afirm acelasi lucru pe care pot sa-l afirm si vizavi de ceilalti producatori de mingi de top ( Nitaku , Butterfly, DHS) si anume faptul ca in general sunt mingi facute f bine si sar f ok dar bineinteles ca mai sunt si rebuturi , mingi mai ovale, mingi care au o saritura/traiectorie deranjanta pentru orice jucator. Eu personal am testat o minge DHS 3 stele ( DHS-ul , impreuna cu celelalte 2 branduri amintite mai sus sunt sponsorii oficiali la toate competitile internationale ) si pot sa afirm ca saritura, traiectoria , duritatea mingii..etc..sunt la fel ca la mingile Red+Black. Concluzia e simpla aici ...daca profesionistii pot juca cu aceste mingi ...cred ca si amatorii ar putea ...daca vor...totul tine de adaptabilitatea fiecaruia la situatie...la urma urmei ..ambii jucatori joaca cu aceeasi minge...

Si inca o chestie pe care am observat-o din experienta personala...mingea poate sa sara diferit si in functie de : tipul de masa( suprafata mesei, lucioasa, neteda, etc) , suprafata de joc ( gerflor, ciment, parchet etc ) umiditatea din sala , inaltimea salii..., rezultatul meciului :P ....etc...

Consider ca "etapa mingilor de plastic" e inca la inceput si ca mingile se vor face din ce in ce mai bine si probabil ca in viitor dintr-un set de 6 mingi vom avea 6 mingi cu toate caracteristicile ( forma,duritate, traiectorie , viteza etc ) la nivel maxim.

Asa ca pana una alta jucati tenis de masă cu bucurie ..ca doar asta conteaza..!!!

Zi frumoasa tuturor !

Alex prob ca nu-ti mai aduci aminte dar la incalzire am gasit la masa o minge care in prima faza mi-sa parut ca-i sparta avea un zgomot deranjant si o traiectorie ciudata si am verificat-o si at am vz ca-i Red& Black! Nici macar nu auzisem de marca asta! Ti-am spus ca-i o problema cu mingea si ai schimbat-o! Nu stiu in ce context a ajuns la antrenamentul dinaintea concursului insa sigur era acea marca. Confirm ca in timpul concursului s-a jucat cu mingii marca Kingnick! care sareau acceptabil! Probabil ca eu neavand experienta de jucat profesionist am av o problema cu mingea insa in tipul concursului de la Pitești un jucator de top fost profesionist din cate am inteles si din ce s-a vz la final, mi-a propus sa jucam cu alta minge de alta marca cu care am si fost de acord.

Buna ziua, incep prin a multumi domnului Toma si ajutoarelor sale, pentru organizarea concursului in conditii foarte bune si a desfasurarii cursive, chiar daca au fost doua categorii suprapuse la un moment dat!
FELICITARI DOMNULE TOMA si sa mai faceti astfel de turnee!!!

Am fost pentru prima data la un turneu la Pitești si cu siguranta voi mai reveni!

Felicit pe toti cei care au urcat pe podium .......si pe Iesenii mei!!!! .....si

In mod special dedic acest loc III celor care ma "INCURAJAU"......."LASA CA TE VAD EU DUPA 1 IULIE???!!!!????" .......SI........ IATA-MA :D;)

Va salut cu respect!!!

Alex prob ca nu-ti mai aduci aminte dar la incalzire am gasit la masa o minge care in prima faza mi-sa parut ca-i sparta avea un zgomot deranjant si o traiectorie ciudata si am verificat-o si at am vz ca-i Red& Black! Nici macar nu auzisem de marca asta! Ti-am spus ca-i o problema cu mingea si ai schimbat-o! Nu stiu in ce context a ajuns la antrenamentul dinaintea concursului insa sigur era acea marca. Confirm ca in timpul concursului s-a jucat cu mingii marca Kingnick! care sareau acceptabil! Probabil ca eu neavand experienta de jucat profesionist am av o problema cu mingea insa in tipul concursului de la Pitești un jucator de top fost profesionist din cate am inteles si din ce s-a vz la final, mi-a propus sa jucam cu alta minge de alta marca cu care am si fost de acord.

Sincer nu mai tin minte Vasile insa te cred pe cuvant.Repet Red+Black =DHS (minge oficiala la turneele internationale). Eu tocmai am jucat cu o minge Red+Black care sare f bine. O sa ti o dau la concurs sambata Vasile sa dai cu ea :). Si treaba cu experienta se rezolva ...in timp...cu rabdare si antrenament ;)

Back
Sus