AmaTur: Turneu A Turneu A "TROFEUL AMATUR- DROBETA" = 13 aug 2011

La Amatori, tabloul de 8:
Stancu Tiberiu - Raducan Bogdan
Gitman Laurentiu - Dondera Vasile
Mirza Sorin - Szakacs Raul
Zavricescu George - Gorum Adrian

La Amatori:

1. Stancu Tiberiu
2. Zavricescu George
3. Dondera Vasile
4. Szakacs Raul

Ultima editare de un moderator:
Bravo Stingaciule, esti primul argesean ce cistigi un turneu A!!
Ai mai incercat acum ceva timp, la Deva, in finala cu Rodica Sicoe, dar acum ai reusit.
Sa te vad si saptamina viitoare, la turneul de la Topoloveni.

Am remarcat deja de la ultimul turneu de la Brașov prestatiile tot mai bune ale celor doi "copii teribili"din Topoloveni,Marius si Daniel!
Se vede treaba ca unde e munca serioasa apar si rezultatele scontate!felicitari copii,felicitari Sorin Botarca!
A fost o finala in care tineretea a invins experienta!Bravo Gaby pentru finala,sunt convins ca nu te-ai suparat prea tare gandindu-te ca in cativa ani va putea fi baiatul tau in aceasta situatie!Esta inevitabil ca cei tineri sa aspire la coroana "lupilor batrani",lupta pentru suprematie in Amatur este deschisa iar noi nu ne putem decat felicita pentru spectacolul pe care ni-l oferiti!
Felicitari tuturor pentru aportul adus la reusita turneului,felicitari castigatorilor dar si invinsilor,felicitari organizatorilor!
Bravo Nicu pentru reusita turneului!

Acum am ajuns acasa dupa acest turneu,si ce pot spune in afara faptului de a felicita inca o data castigatorii,precum si participantii,este faptul ca am un sentiment de tristete ca acest turneu a luat sfarsit.
Un Nik Iskusit vizibil emotionat si fara stare ca totul sa fie ok,sa nu lipseasca absolut nimanui,un festin pe malul Dunarii dupa turneu unde au fost invitati toti participanti..care s-a prelungit pana in zori..atmosfera extraordinara de prietenie...exact ce cautam multi dintr noi in Amatur.
Felicitari Dibaciule Iscusit !
Te asteptam la Curtea de Argeș unde impreuna cu prietenii tai de aici,o sa incercam sa ne apropiem de atmosfera extraordinara pe care tu ai transmis-o la acest turneu si pe toata perioada cat ne-ai avut oaspeti.
Multumim si sa ne vedem sanatosi !

O organizare si o implicare cum numai la Topoloveni mai intilnim.

BRAVO NICULE ! Sarut mana pentru tot !
Imi pare rau ca oboseala nu ma lasat sa particip pina la sfirsit...Poate data viitoare, cind voi fi mai tanar ...

Felicitari

Felicitari

Bravo Nicu pentru reusita acestui turneu...,
ai dovedit inca odata ca sportul si prietenia merg cel mai bine mana-n mana.
Iti multmim mult ptr conditiile excelente de care am avut parte ( cazare ,turneul propriuzis si nu in ultimul rand masa festiva de dupa) .
Am avut parte de doua zile extraordinare.
Inca odata felicitarile noastre!,atat tie cat si tuturor celor inplicati in buna desfasurare a acestui turneu.

Clasament final la OPEN:
1. Traistaru Marius - Topoloveni
2. Farkas Gabi - Tg. Mureș
3. Valceanu Daniel - Topoloveni
4. Motoroi Costi - București
5. Roman Bogdan - Arad - 2 v in sup
6-7. 1 v in sup
Govoreanu Florin- Cisnadie
Catinean Vasile - Petrila
8. Florescu Eleodor - Deva- 0 v in sup
9. Danila Claudiu - Petrila - 4 v in inf
10. Botirca Sorin - Topoloveni - 3v in inf
11. Barbu Dan - Rm. Valcea - 2v in inf
12-15. 1 v in inf
Parvan Radu - Topoloveni
Gheorghe Nicu - Tr. Severin
Kiss Dionisie - Petrila
Nastase Florin - Italia
A jucat in afara concursului Muscalu Ionut.

Clasament final la Amatori:

1. Stancu Tiberiu - Deva
2. Zavricescu George - Curtea de Argeș
3. Dondera Vasile - Tg. Jiu
4. Szakacs Raul - Deva
5-8.
Raducan Bogdan - Craiova
Gorum Adrian - Topoloveni
Gitman Laurentiu - Tg.Jiu
Mirza Sorin - Arad
9. Cruceru Sergiu - Tg.Jiu – 2v in sup
10-13. 1v in sup
Matei Dumitru - Deva
Androne Daniel - Petrila
Secu Virgil - Tr. Severin
Iordache Marian - Drăgășani
14-16. 0v in sup
Dinescu Mihai - Curtea de Argeș
Boata Edgar - Arad
Radulescu Robert Ciprian - Tr. Severin
17-18. 5v in inf
Nicolau Roberto - Tr. Severin
Mica Costel - Tr. Severin
19-22. 4v in inf
Mustocea Andrei - Petrila
Preda Nicolae - Albesti
Cojocaru Ion - Tr. Severin
Sultan Valentin - Craiova
23-26. 3v in inf
Bogdan Cristian - Amarastii de jos
Bogdan Dorel - Amarastii de jos
Marin Puiu - Craiova
On Ho - București
27-32. 2v in inf
Burlacu Dan - Craiova
Grumazescu Mugurel - Tr. Severin
Lungoci Mihai - Tr. Severin
Dabica Gheorghe - Arad
Petcu Daniel - Tr.Severin
Boruga Liviu - Tr. Severin
33-35. 1v in inf
Semen Radu - Tr. Severin
Cirjan Mihai - Tr. Severin
Bekesi Zsolt - Arad
36-38. 0v in inf
Stolf Robert - Tr. Severin
Lalu Victor - Tr. Severin
Suta Valeriu - Curtea de Argeș

Pentru Nicusor toata consideratia noastra! A trecut peste toate greutatile cu zambetul pe buze, a fost permanent preocupat de fiecare aspect si ne-am simtit inconjurati in permanenta de prietenii de la Severin! Te asteptam cu drag la Topoloveni sa ne revansam fata de excesul de ospitalitate!
Multumiri si d-lui Sandu Nef care a pus la dispozitia noastra cele mai bune conditii de la Severin!

DRAGII mei,tuturor ce m-ati onorat cu prezenta vostra la acest turneu,va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va revad,va multumesc ca ati jucat tenis in orasul meu,la turneul(primul) meu,multumesc celorlalti prieteni de-ai nostri amaturisti care au fost cu gandul la mine si la acest turneu,multumesc SORINE pentru ajutor,multumesc GABI FARCAS,BOGDAN,COSTI,KISS,
DANE,FLORESCU,DAN BARBU,MANJILOR (vorba lui DENI) de TOPOLOVENI,TITI,VALI, DONDERA si la toti ceilalti care ati dat un colorit deosebit intrecerii.
EU m-am straduit cat am putut de mult sa va ofer conditiile cele mai bune si atmosfera propice unei intreceri sportive placuta si relaxanta,totul sub aureola unei prietenii care de altfel ne anima pe toti.
Daca am reusit,numai voi stiti,dar ce stiu sigur este faptul ca indiferent de conditii, noi toti,cei din AMATUR,vom imbatrani impreuna cu iubirea asta comuna-TENISUL DE MASA-.
ORICAND va astept in DROBETA TR. SEVERIN,si cand sunteti prin trecere,la o cafea(fara numar,fara numar).

Felicitari Nicu ! Imi pare rau, sincer, ca n-am putut ramane pana la sfarsit, pentru ca am avut "bilet de voie" limitat :(.
Chiar daca numarul participantilor a fost redus, turneul a fost o reusita. Cei ce n-au putut onora turneul, au ce regreta.
Pot sa spun, ca, a fost cel mai dotat turneu, la care am participat.
Sanatate si cat mai multe reusite !

Back
Sus