AmaTur: Turneu A Turneu A "TROFEUL AMATUR- DROBETA" = 13 aug 2011

Felicititari Nicule ai ''ISCUSIT '' prin devotament alaturi de severineni .
La mai multe incontinuare .
Poate ne vedem la urmatorul !

Vali a fost responsabil cu crearea atmosferei si, cine a fost acolo pina cind s-a scurs tot singele din noi, a avut ocazia sa vada ca s-a achitat cu cinste de sarcini !

DRAGII mei,tuturor ce m-ati onorat cu prezenta vostra la acest turneu,va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va revad,va multumesc ca ati jucat tenis in orasul meu,la turneul(primul) meu,multumesc celorlalti prieteni de-ai nostri amaturisti care au fost cu gandul la mine si la acest turneu,multumesc SORINE pentru ajutor,multumesc GABI FARCAS,BOGDAN,COSTI,KISS,
DANE,FLORESCU,DAN BARBU,MANJILOR (vorba lui DENI) de TOPOLOVENI,TITI,VALI, DONDERA si la toti ceilalti care ati dat un colorit deosebit intrecerii.
EU m-am straduit cat am putut de mult sa va ofer conditiile cele mai bune si atmosfera propice unei intreceri sportive placuta si relaxanta,totul sub aureola unei prietenii care de altfel ne anima pe toti.
Daca am reusit,numai voi stiti,dar ce stiu sigur este faptul ca indiferent de conditii, noi toti,cei din AMATUR,vom imbatrani impreuna cu iubirea asta comuna-TENISUL DE MASA-.
ORICAND va astept in DROBETA TR. SEVERIN,si cand sunteti prin trecere,la o cafea(fara numar,fara numar).
Toata admiratia pentru inimosii organizatori de pe malurile batranei Dunari. Atunci cand pasiunea invinge greutatile cuvintele de lauda isi pierd sensul. Organizarea excelenta a acestui turneu trebuie sa devina un model de urmat.
Felicitari Nicu, felicitari Sandu Nef, felicitari severinenilor, felicitari castigatorilor turneului.
On Ho.

Back
Sus