GeluBv
Coordonator Onorific
Gabelul, este de mare caracter si il felicit pt comportamentul exemplar, binenteles ca mai sunt si altii asemenea, m-a invins si totusi am ramas cu un gust placut ( al jocului).Bravo Gabelu! Tot mai sus!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Gabelul, este de mare caracter si il felicit pt comportamentul exemplar, binenteles ca mai sunt si altii asemenea, m-a invins si totusi am ramas cu un gust placut ( al jocului).Bravo Gabelu! Tot mai sus!
Asa este Gelu, majoritatea baietilor din Călărași sunt ok !Gabi oricum este exemplu de fair-play atat la sala cat si la concursuri!Gabelul, este de mare caracter si il felicit pt comportamentul exemplar, binenteles ca mai sunt si altii asemenea, m-a invins si totusi am ramas cu un gust placut ( al jocului).
si brasovenii sunt baieti valabili mai putin dl. ROMAN IULIAN.(m a invins la ZERO)Asa este Gelu, majoritatea baietilor din Călărași sunt ok !Gabi oricum este exemplu de fair-play atat la sala cat si la concursuri!
Sa traiti domnule Marandici,daca aveti placerea sa imi dati nr de telefon,cred ca joi voi fi la Brașov,deschidem un nou magazin,in frumosul dumneavoastra oras si asa cum am prmis avem un cadou pentru ziua dvs de nastere.Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Pe aceasta cale doresc sa felicit toti participantii si organizatorii, in aceeasi masura, pentru acest turneu foarte reusit din toate punctele de vedere.
O sa le fac dar nu am camera acasa e la CataBogdanel filmarile?
Merci pentru aproape cea mai tare poanta citita în topicurile concursurilor.Mai sta ceva timp, urmarindu-l in meciurile din grupele superioare, si iarasi o intrebare:
-Dar de ce poarta prosopul acela tot timpul, si-l muta dintr-un loc in altul, cind schimba terenul? Ca nu l-am vazut transpirind
-Pai, pentru impresie artistica
E greu fara" UDAT" asa-i?Am jucat si cu Welker Ivan si cu Craciunica Gabriel; s-a jucat frumos, fara sa " UDE " nimeni mingea: 3-2 , 3-2. Ii felicit,sunt niste campioni!
Super!Are niste" efecte" traznet dupa aia!De "UDAT" am udat mingea, dar cu licoare magica de Valeni, tuica.