AmaTur: Turneu A Turneu A Valenii de Munte Cupa SERBARILE TOAMNEI 2 noiembrie 2013

Gabelul, este de mare caracter si il felicit pt comportamentul exemplar, binenteles ca mai sunt si altii asemenea, m-a invins si totusi am ramas cu un gust placut ( al jocului).
Asa este Gelu, majoritatea baietilor din Călărași sunt ok !Gabi oricum este exemplu de fair-play atat la sala cat si la concursuri!

Castigatorul turneului de consolare: Costel Profirescu - Maneciu, jud Prahova in finala cu Mihai Stoica - Mioveni

Multumim organizatorilor, un turneu frumos, programat in cea mai potrivita perioada a anului..."asezonat" cu "ambientul" de la Festivalul Tzuicii, excelent...
Sa speram ca acest turneu sa devina o obisnuinta in tandem cu festivalul...:clap:
...iar concurentii, fair-play total...cel putin cei cu care m-am intalnit la masa de joc...
- - - Actualizat - - -
Gelu, meciul nostru a fost pe muchie de cutit, iar in final a castigat cel mai norocos...
Am avut si cateva schimburi prelungite, dar majoritatea se incheiau scurt...iar cand serveai tu, se incheiau imediat...
Cand ne vom vedea data viitoare (la Brașov, evident ) am sa te rog sa-mi servesti o ora servele alea, stii tu care...poate reusesc sa pun si eu una pe masa...;) :clap:

Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Pe aceasta cale doresc sa felicit toti participantii si organizatorii, in aceeasi masura, pentru acest turneu foarte reusit din toate punctele de vedere.
Sa traiti domnule Marandici,daca aveti placerea sa imi dati nr de telefon,cred ca joi voi fi la Brașov,deschidem un nou magazin,in frumosul dumneavoastra oras si asa cum am prmis avem un cadou pentru ziua dvs de nastere.
La multi ani si sa ajung si eu sa iau macar un set.
Probabil la anul si la multi ani.

Atunci cind turneul de tenis face parte din cadrul anumitor manifestari gen Zilele Orasului, Festivalul Tuicii, Simfonia Lalelelor, etc este o adevarata placere sa participi, deoarece inafara de tenis, ai ocazia de a vedea si altceva.
Despre turneul de tenis nu as vrea sa povestesc prea multe, decit citeva discutii pe care le-am avut cu sotia, ce statea in tribuna si urmarea meciurile, si care la un moment dat ma intreaba:
- Stii cine va cistiga turneul la Open?
-Binenteles ca stiu: te uiti in sala dupa un domn pe spatele caruia scrie Viorel, si el va fi cistigatorul
Mai sta ceva timp, urmarindu-l in meciurile din grupele superioare, si iarasi o intrebare:
-Dar de ce poarta prosopul acela tot timpul, si-l muta dintr-un loc in altul, cind schimba terenul? Ca nu l-am vazut transpirind
-Pai, pentru impresie artistica
In schimb la ultima intrebare, nu am mai avut ce sa-i raspund:
-Dar “cho” de ce nu striga???
Ceea ce insa a fost demn de apreciat, si as vrea sa-l rog pe Vali Soare sa transmita felicitarile mele Primarului, este faptul ca in cele 3 zile cit a durat Festivalul Tuicii, a reusit sa aduca pe scena in fiecare seara, nume mari din show-biz: incepind cu Constantin Enceanu, Matilda Pascal Cojocarita, Anna Lesko , Antonia, Anda Adam, si culminind cu trupa Compact.
Trupa ce a implinit 33 de ani de cind cinta , si unde toate concertele lor au fost live….
Iarasi un lucru demn de admirat, este faptul ca nu au fost doar producatori de tuica din toate regiunile tarii, ci si producatori de palinca, vin, si chiar si must….Totul asezonat cu vin fiert, ciolan cu fasole, sarmalute, si gratare pe care sfiriiau diferitele preparate traditionale.
Probabil de aceea turneul de tenis de la Valeni, din octombrie 2009, a stabilit recordul de participanti, record ce nu a fost detronat nici pina acum.
Vali, ca un indemn pentru viitor: roaga-l pe primar sa-ti dea sala si la anul. Bibanii or sa muste.

Am jucat si cu Welker Ivan si cu Craciunica Gabriel; s-a jucat frumos, fara sa " UDE " nimeni mingea: 3-2 , 3-2. Ii felicit,sunt niste campioni!

Liviu, îmi pare rau ca tu nu ai fost în cea mai buna forma si ti-a aparut acea problema la antebrat...am incercat sa nu profit de situatie...a fost un joc bun. La un moment dat parca nici nu eram la masa...dar am revenit in ultimul set...norocul meu ca am "ierbari" cu care sa ma antrenez.
Felicitari pt joc!

Mai sta ceva timp, urmarindu-l in meciurile din grupele superioare, si iarasi o intrebare:
-Dar de ce poarta prosopul acela tot timpul, si-l muta dintr-un loc in altul, cind schimba terenul? Ca nu l-am vazut transpirind
-Pai, pentru impresie artistica
Merci pentru aproape cea mai tare poanta citita în topicurile concursurilor. :-)
Pali

Felicitari organizatorilor! Multumim Vali Soare, multumim Dan Bodeanu, multumim tuturor celor implicati in organizarea si defasurarea turneului! In rest, fete prietenoase, zambete si fair-play desavarsit între competitori. Dupa cum spuneam si dupa turneul de la Baicoi, parca regasim acel spirit deosebit al Amaturului.Cat despre festivalul tuicii, ce sa mai vorbim, merita din plin sa faci ceva degustari din deosebita licoare ce se obtine din prunele ce se coc pe dealurile insorite ale Munteniei!:)
Sa ne vedem cu bine si la anul in aceasi perioada la Valenii de Munte.

Felicitari domnului Craciunica Gabriel. De ce mi-era frica n-am scapat. La Topoloveni am luat-o de la Junior, iar aici l-am intalnit in inferioare pe Senior. Multumesc pentru turneul de consolare. Am jucat mai multe partide decat daca ma calificam in superioare. Multumesc organizatorilor pentru conditiile foarte bune de joc si sa ne revedem la anul sanatosi!

Back
Sus