AmaTur: Turneu A Turneu A "Zilele Orașului Fălticeni", Fălticeni - 22.07.2017

Felicitari organizatorului, a fost un Turneu greu de monitorizat dar a reusit cu brio !
Felicitari colegilor din Comănești si in special d-nului Gica Ailioaie pentru rezultatele obtinute!
O mica rectificare ( fara importanta, doar pentru statistica ), in Eliminatorii la Avansati rezultatul meciului Marius Pralea - Eusebiu Lovin a fost 3-1 si nu 3-2. Il felicit si pe aceasta cale pe Marius !
Felicitari si lui Bogdan Mahu, a fost un castigator asteptat si meritoriu ! Poate daca Gabriel Rosu trecea de d-nul Corneanu...!

Eforturile organizatorice au fost , fără ?ndoială , considerabile , și reușita pe măsură . Un turneu " fluid " și foarte frumos . Felicitări Dlui Cozma și celor implicați !

Felicitări , de asemenea , tuturor medaliaților , cu o mențiune specială pentru Sorin Corneanu , v?rful Botoșaniului in concursul de ieri !

Felicitari Catalin Cozma pentru organizare, grea zi, efort maxim. Pentru ca ai reusit de unul singur sa duci la bun sfarsit un asemenea turneu, e mare lucru! Ai fost "jucatorul" nr.1 al turneului.

Multumesc Marius pentru cuvintele frumoase si pentru ca-i fost un bun antrenor !

Va rog si o rectificare la meciul Corneanu - Butnaru Madalia din eliminatorii avansati, scorul corect a fost 3-2, nu 3-1. Posibil sa fi trecut gresit pe foaie.
Multumesc.

-----------

Felicitari Alin Valcu si Sorin Zamfiroaia pentru locul III, lui Ticu Dorin pentru loc.I dar nu in ultimul rand, Bravo Mihaita Rosca ! (ti-e mai mare dragul sa vezi asa un asa copil cum joaca tenis de calitate!).

Bogdane, felicitari, campionul avansatilor, de-acum in groapa cu lei :twisted: Am pus-o !

Bravo tuturor participantilor !

Respect.

Last edited:
Felicitari Catalin pentru organizare��. De remarcat Mihaita Rosca pentru locul1 de la elite cu un joc foarte foarte frumos!!

Multumim domului Cozma Catalin si a celorlati colaboratori pentru efortul depus pentru organizarea concursului, totul a fost foarte bine,
felicitari castigatorilor de la toate sectiunile si a tuturor participantilor care multi dintre ei au facut eforturi considerabile pentru a se prezenta la concurs.Nivel foarte bun la toate sectiunile pastrand proportiile.Finala la sectinea "elite" a fost o mostra de tenis de masă din amatur.

Tanarul Rosca a facut progrese remarcabile de cand l am vazut jucand ultima oara,acu mai bine de un an.Imi face placere sa anunt pe aceasta cale ca el va fi unul din cei mai tineri divizionari B incepand cu sezonul 2017/2018

Conu Sorin multumesc pentru urari respect pentru Conasu Cozma pentru organizare . Vom reveni oricand cu placere

Felicitari d.lor Ticu Dorin si Bogdan Mahu ! Tin sa precizez ca in eliminatorii rezultatul dintre Bogdan Mahu si Cazanel Gheorghe a fost 3-0
( nu 3-1). Bogdane, faptul ca ai iesit invingator ma face sa "diger" mai usor cele doua batai pe care mi le-ai administrat ieri(mai ales prima).
Multumim pentru gazduire domnului Cozma, care a fost la butoane, a carat sticle, a cules gunoiul de prin sala. SINGUR. Felicitari pentru organizare!

Felicitari pentru toti castigatorii acestui turneu dar si tuturor participantilor care au infruntat caldura, organizare foarte buna.
Sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu.
Spor la antrenamente.

Felicitari Domnule Cozma pentru super organizare de unul singur cu foarte multe pe cap dar rezolvate cu succes!😀😀😀felicit pe Mihaita Rosca pentru locul 1 la elite,felicit pe Ticu Dorin pentru castigatea openului,felicit pe pascaneanul meu Alex M?rț pentru locul 2 la incepatori si multumesc tuturor celor care m-au felicitat!!!sa ne vedem sanatosi in marea familie Amatur!!!

Din partea micii delegații din Rep.Moldova, vrem sa aducem sincere felicitări și mulțumiri pentru ospitalitate de care am avut parte, precum și pentru un turneu frumos, bine organizat și cu jucători valoroși! Sperăm să venim mai des, și într-o componență mai mare. Felicitări!!!

Un turneu la care voi reveni cu placere! Frumoasa locatie, organizare excelenta, competitori pe măsură. Felicitări!

Back