AmaTur: Turneu A Turneu A "Zilele Orașului", Vălenii de Munte - 6.05.2017

Felicit si eu organizatorii si castigatorii!

Multumesc, Bogdan Visan, pentru berea promisa, pe care mi-ai dat-o cu dobanda (adica doua). :)

Nu stiu de ce in primul tur din eliminatorii, destul de des, dau peste cel care castiga turneul, motiv pentru care cer astrelor sa se alinieze intr-un alt mod...

Felicitari, Marian Bogdan!

Felicitari nea Fane Panaitescu,deci se poate daca vrei,ai batut campionul de la open in grupe:D

Felicit si eu organizatorii si castigatorii!

Multumesc, Bogdan Visan, pentru berea promisa, pe care mi-ai dat-o cu dobanda (adica doua). :)

Nu stiu de ce in primul tur din eliminatorii, destul de des, dau peste cel care castiga turneul, motiv pentru care cer astrelor sa se alinieze intr-un alt mod...

Felicitari, Marian Bogdan!

Pai Georgica fiind si tu un Star al amaturului nu ai cum sa scapi de Nebuloasa.

La urmatorul turneu daca faci si mai multe poze(la fel de frumoase)..sigur vei ajunge mai sus in clasament :-B..sa ne revedem cu bine prietene

Zile zilelor ne-au ocolit, noroc cu sarmalutele delicioase . Chiar, zi-ne si nouă măi Vali , când sunt "zilele", sau de ce nu s-au ținut. Ori era prea frumos afară!?:))) Apropo, multumesc pentru "cafele".

Turneul a fost normal, adică plăcut, felicitări primilor clasați cu speranța că după actualizarea clasamentului nu întreabă nimeni "de ce am luat atâtea puncte"!?:))

Berov, era cât p'aici să faci pasul cel mare. Las' că-i bine si asa, la ce căldură a fost afară:)))

Imi permit ca în numele majorității brasovenilor să adresez mulțumirile cuvenite.

Ziua orasului este pe 9 Mai,si atunci se sarbatoreste,si eu nu puteam sa fac turneul marti,multumesc pentru aprecieri!

Felicitari nea Fane Panaitescu,deci se poate daca vrei,ai batut campionul de la open in grupe:D

Pai de aceea i se spune "Nemuritorul"... Nea Fane cred că a fost născut pentru tenisul de masă... Respect nea Fane si felicitări pentru rezultatele de ieri.

@Dl. Dan, felicitări pentru accederea în finala de la avansați.

Back
Sus