AmaTur: Turneu A Turneu Amatur - Sovata 2009 - 18 iulie

Re: Turneu Amatur - Sovata 2009 - 18 iulie

mateidumitru a spus:
va rog, cine stie sa-mi dea indicatii de acces la sala, venind dinspre tg. mures.
mcy, papapa
Balauseri , Sovata , cum intri in Sovata mergi spre Reghin iar la dreapta este un mag. Elixon ,( linga piata)apoi prima strada ala stinga , pe strada Gara Mica .

Venim si noi din Vicovu de Jos-Suceava:
Spanu Vasile D
Vicoveanu Valentin

valigti a spus:
mateidumitru a spus:
va rog, cine stie sa-mi dea indicatii de acces la sala, venind dinspre tg. mures.
mcy, papapa
Balauseri , Sovata , cum intri in Sovata mergi spre Reghin iar la dreapta este un mag. Elixon ,( linga piata)apoi prima strada ala stinga , pe strada Gara Mica .
ok, am inteles, mcy vali.
papapa

Din Oradea:
Tic Ioan 05

De la Cluj Napoca:Rusu Calin

Din COMANESTI vin:
ANASTASIU CONSTANTIN
MUNTEANU ION
RO?U GABRIEL
multumesc.

Din Miercurea Ciuc vine si Demeter Arpad

COZMA CATALIN-Fălticeni (17)

din Izvoarele se inscrie Panaitescu Stefan -27;din Baicoi se inscrie Bozga Lucian-246 si Birligea Gabriel-250;din Plopeni se inscrie Foca Victor(NOU)

A fost un concurs fain,foarte puternic.In pauza dintre grupele superioare si eliminatorii am avut privilegiul sa vedem o demonstratie de tenis oferita de dl Fejer si dna Olga Nemes.
Personal,desi m-am oprit in primii 16,am trait satisfactia sa castig in grupele superioare in fata campionului turneului,pe care il felicit cu aceasta ocazie:)
Felicitarilui Vali Mircea pt organizare!

un concurs deosebit (sala ,mese de joc,sponsori,e.t.c.), nu mai zic de bafta pe care am avut-o la tombola,dar peste toate si-au pus amprenta un SOARE si o CALDURA mult prea generoase ,felicitari castigatorilor pentru rezistenta lor si organizatorilor pentru rabdare si nu numai .

Revenim cu incheierea, cu clasament , poze si filmuletze , putina rabdare va rog .

Back
Sus