AmaTur: Turneu B Turneu B,06-07-2013,Cs Lipan tenis de masa

felicitari Marius din toate punctele de vedere,organizarea excceptionala,sala la fel,oamenii primitori si buni,si data viitoare sa castigi,ce mai cred ca ai multumit toata lumea.felicitari deosebite domnului Lipan

Un turneu reusit. Participanti puternici,meciuri spectaculoase si ''stranse''. Sala foarte buna,organizarea de asemenea,atmosfera prietenoasa...,cu siguranta vom reveni la Brăila. Felicitari Ion Marius pentru castigarea turneului!(recunoastem ca a avut cel mai ''solid'' joc la acest concurs). Sa ne vedem sanatosi!

Felicitari si tie Costi,pentru jocul din finala!Dupa parerea mea,esti cel mai bun jucator cu iarba din Amatur la ora actuala!

- - - Actualizat - - -

Multumesc tuturor pentru felicitari!Sper sa dovedesc pe viitor ca se poate si mai mult(nu de alta,dar avem in sala toate conditiile necesare progresului)
- - - Actualizat - - -
Multumesc domnului Giosan Marcel pentru postarea grupelor in timp real!

Felicitari si tie Costi,pentru jocul din finala!Dupa parerea mea,esti cel mai bun jucator cu iarba din Amatur la ora actuala!
- - - Actualizat - - -
Multumesc tuturor pentru felicitari!Sper sa dovedesc pe viitor ca se poate si mai mult(nu de alta,dar avem in sala toate conditiile necesare progresului)
- - - Actualizat - - -
Multumesc domnului Giosan Marcel pentru postarea grupelor in timp real!
Cand am citit ce ai spus despre domnul Corcoz,automat m-am gandit si eu la jucatorii cu iarba foarte buni.Mi-am adus aminte de exemplu de Bedo Norbert care este foarte bun.Pe de alta parte eu cred ca Dinca Dorinel pana sa se accidenteze a avut rezultate foarte bune,a castigat la multi jucatori buni din amatur(Durdun,Gogu,Radu.C,Boaca,Enciu,Rares,etc), din cate imi amintesc si cu Corcoz parca a fost o victorie clara la un turneu.Mentionez ca nu am jucat niciodata cu domnul Corcoz ca sa simt si pe pielea mea cum da cu iarba . Sper ca nu am deranjat pe cineva cu parerea mea.

Ultima editare:
Felicitari, Marius! Felicitari, Costi ! Le multumesc tuturor celor care au facut efortul si au venit. Organizare fara repros, conditii super si multe meciuri frumoase. Eu, unul, m-am simtit cat se poate de OK. E si greu sa nu fie voie buna cand sunt prezenti Costi, Iulian ( Bularda ), Marius, dar si multi altii

Pentru a nu mai exista astfel de discutii propun desfasurarea unui turneu unde sa participe doar ierbarii din Amatour (aparatorii)-ca sa vedem care este cel mai bun ierbar
Poate CS Lipan Brăila ne poate ajuta

Cand am citit ce ai spus despre domnul Corcoz,automat m-am gandit si eu la jucatorii cu iarba foarte buni.Mi-am adus aminte de exemplu de Bedo Norbert care este foarte bun.Pe de alta parte eu cred ca Dinca Dorinel pana sa se accidenteze a avut rezultate foarte bune,a castigat la multi jucatori buni din amatur(Durdun,Gogu,Radu.C,Boaca,Enciu,Rares,etc), din cate imi amintesc si cu Corcoz parca a fost o victorie clara la un turneu.Mentionez ca nu am jucat niciodata cu domnul Corcoz ca sa simt si pe pielea mea cum da cu iarba . Sper ca nu am deranjat pe cineva cu parerea mea.

A fost o parere personala raportata la situatia actuala....Este adevarat ca domnul Dinca Dorinel joaca foarte bine;si eu am facut cateva meciuri super cu dansul!Desi este accidentat la mangalia a jucat super!
- - - Actualizat - - -
Pentru a nu mai exista astfel de discutii propun desfasurarea unui turneu unde sa participe doar ierbarii din Amatour (aparatorii)-ca sa vedem care este cel mai bun ierbar
Poate CS Lipan Brăila ne poate ajuta

Clubul nostru este dispus sa gazduiasca orice fel de turnee de tenis de masă.

Haideti sa jucam tenis din placere si sa castigam toti din fiecare turneu la care participam... Sa lasam ierarhiile pentru top 20 ittf.

Ultima editare:
Clasamentul final:

Locul 1-Ion Marius
Locul 2-Corcoz Costin
Locul 3-Mihai Calin
Locul 4-Enciu Alexandru
Locul 5-Paslaru Ionel
Locul 6-Bularda Iulian
Locul 7-Radu Costica
Locul 8-Giol Mihai

Locurile 9-12:
-David Dorin