Mi-au placut multe la acest turneu...
V-as povesti despre un nou duel intre Rares Leorda si George Iancu, plin de suspans pana la ultima minge; V-as povesti si despre pustii lui Sorin, care pe zi ce trece sunt tot mai buni? v-as povesti despre doi copii pe care i-am remarcat de ceva vreme si pe care sper sa-i vad campioni.
Totusi, cel mai mult m-a impresionat un om. Un caracter deosebit. Un campion. National. La tenis de masă!
Ar fi putut sta linistit acasa, Ar fi putut trece in fuga sa vada ce e pe la noi; ar fi putut sa-si aleaga un jucator, doi cu care sa schimbe doar cateva mingi, oricum ca si castigate;
Totusi, omul acesta, campionul, a preferat sa vina de dimineata, sa astepte linistit ca orice amator strigarea grupelor, nu s-a mirat ca este pe a treia pozitie in grupa, a jucat cu aceeasi placere fiecare meci, atat cu cei din fata sa, cat si cu cei din coada listei. La doua trei puncte se oprea, mai da cate un sfat partenerului, il invata cate o miscare, o lovitura, ii explica cum vine mingea din loviturile sale si cum trebuie returnata!
Intreaga zi , de la 9 dimineata pana la 10 seara, si la tenis si la berea si micii de dupa turneu, a fost colegul nostru de tenis si de discutie, o persoana placuta,discreta si modesta.
Ca organizator, nu am simtit nici un moment ca printre noi, amatorii, se afla un campion, o vedeta fara ifose, care isi asteapta linistit randul la masa. Ca participant, mi-as fi dorit sa nimerim in aceeasi grupa, pentru ca jocul cu el nu e o corvoada, asa cum cred multi, ci o placere.
De aceea, tin sa-i multumesc public lui Mihai Craioveanu pentru prezenta si pentru prestatie si sa-l rog sa vina printre noi ori de cate ori are timp si placere, pentru ca AmaTuRul fara profesionisti ca Mihai ar fi ca o scoala fara profesori.
Va multumim, domnule profesor!