TURNEU B - 5 iunie 2010 la Brăila

activtt

junior
Turneu B la Brăila -Cupa" ACTIV"
Organizator :CS ACTIV TT
Data : 5 iunie 2010(sambata)
Ora: 9:30
Cutezatorilor,cartier HIPODROM, in incinta
Compexul Mare etaj
Taxa de participare :25 lei
Protocol :a.) dimineata: cafea,saleuri,fursecuri, ciocolata,
b.)pranz :gustari (placinta cu ciuperci ,minitarte cu carne,salata de sezon)
c.)apa si cafea cit doreste fiecare
d.) mingii competitie
Sistem de joc: Turneu simplu(grupe inferioare de sapte,superioare de cinci si turneu eliminatoriu) care se va desfasura pe cinci mese de competitie;
Participanti:nr limitat -35 jucatori-pt o desfasurare in conditii optime a competitiei
Premiere : diplome, cupe,medalii si premii surpriza
pentru cei patru finalisti
NOTA : -Inscrierile se fac pe site, la telefon sau la sediul
clubului.
- Taxa de 5 lei sem. I ,o vom regulariza la editia din 5 Iunie 2010

Re: TURNEU B - 5 iunie 2010 la Brăila

M-a intrebat un pacient :-) in legatura cu concursul.
Eu, din pacate, nu voi putea veni, dar ceilalti? Sau va inscrieti pe ascuns? :-)

Asteptam si jucatorii de la Tulcea cu mare placere:daca lista era completa anuntam. Locuri sunt rezervate si pt alte judete ,trebuie doar sa va anuntati participarea.
Tomita,la urmatorul Turneu ,voi aduce cele mai tari asistente, dar pe post de majorete pt galerie,ce zici?Te vor convinge sa iei o mica pauza si sa pleci cu un premiu?

Vrem sa venim punem la punct detaliile si va anuntam.Felicitari pt castigarea turneului din 22 mai de la Galați Marius.

manea mihaita a spus:
Vrem sa venim punem la punct detaliile si va anuntam.Felicitari pt castigarea turneului din 22 mai de la Galați Marius.
Sper sa reusiti sa veniti pentru ca va fi un turneu cu multe mecuri spectaculoase....Mersi mult ptr felicitari!

Domnule Daniel , va asteptam cu placere atat pe dumneavoastra cat si pe ceilalti jucatori si iubitori ai acestui sport din Slobozia, pe 5 iunie la noi la Brăila.
Doru Boros

Din pacate atat vineri cat si sambata si duminica am examene la master si voi fi la București, dar voi anunta pe toti colegii din Slobozia de turneul dvs. si sper ca va iesi un turneu reusit cum a fost si cel la care am participat ultima oara!

Domnule Daniel va urez "succesuri" la examene si sa ne revedem cu bine la urmatorul Turneu din iulie
Domnule Dragomir,multumim pt intentiile generoase si regretam lipsa D-stra de la turneu;totusi,poate gasiti o cale sa va "dezlipiti" citeva ore de Galați si sa ne onorati cu prezenta.
Pina in prezent s-au inscrisi telefonic si la sediul clubului urmatorii jucatori: 1 EMIL VOINEA Brăila
2 COJOCARU MITICA Brăila
3 ION MARIUS Brăila
4 IONUT marinaru Brăila
5 ROSCAN VALERIU Brăila
6 BARBASCU IONUT Brăila
7 MARIAN Brăila
8 MILEA ALIN Brăila
9 MARIUS București
Boros Doru

Din pacate nu putem ajunge am incercat dar nu sa putut. Sunt de serviciu si nu am putut schimba ceva pt a putea participa, regretam si data viitoare venim cu siguranta .Astept poze,filmulete. Succes.

SE INSCRIU DE LA Galați
UZUNEANU COSTICA
IONITA VALENTIN
BADACHE CRISTIAN
SI NOROCEL

Un turneu foarte echilibrat unde sunt sigur ca toata lumea s-a simtit bine!!!
Locul 1-Ion Marius-Brăila
Locul 2-Bocaniala Norocel-Galați
Locul 3-Badache Cristinel-Galați
Locul 4-Ionita Valentin-Galați
Restul clasamentului un pic mai tarziu!

concursul a fost la Galați sau la Brăila?......ca vad ca ca majoritatea sunt galateni...

elmano a spus:
concursul a fost la Galați sau la Brăila?......ca vad ca ca majoritatea sunt galateni...
Majoritatea primilor 4 :lol: a fost compusa din galateni...Ma bucur ca am reusit sa apar onoarea Brailei deoarece a fost un turneu intre primii 4,nu s-a jucat finala si semi-finala!Nu aveti idee cat de greu a fost sa castig in fata acestor 3!!!

da Marius stiu ca sunt buni...oricum felicitari..
dar felicitari si nesperatului loc II...bravo

Luni vom trimite clasamentul final si poze de la competitie;primii patru clasati i-a transmis deja Marius,el fiind si fericitul cistigator al turneului -BRAVO !!!
Oricum, BRAVO tuturor pt ca practicati acest sport al tineretii (daca stiam ca-mi creste burta, nu mai faceam handbal la Brăila)

Back
Sus