TURNEU B - 5 iunie 2010 la Brăila

Re: TURNEU B - 5 iunie 2010 la Brăila

Felicitari lui Noro pentru locul ocupat!Asta ma consoleaza,oarecum,pentru infrangerea din inferioare de la M.Ciuc.Felicitari si lui Marius pentru castigarea turneului,l-am vazut si pe el la M.ciuc si pot sa spun ca este foarte talentat si promite foarte mult pe viitor!Succes in continuare tuturor!

csabazedler a spus:
Felicitari lui Noro pentru locul ocupat!Asta ma consoleaza,oarecum,pentru infrangerea din inferioare de la M.Ciuc.Felicitari si lui Marius pentru castigarea turneului,l-am vazut si pe el la M.ciuc si pot sa spun ca este foarte talentat si promite foarte mult pe viitor!Succes in continuare tuturor!
multumesc frumos d-nul Csaba.tot respectul pentru dumneavoastra.cat priveste meciul dintre noi pot spune ca am fost un norocos(doar se trage de la nume)....data viitoare cred eu ca o se egaleze situatia,deja vazusem in ultimul set ca va obisnuisesi cu "iarba " mea... :D oricum nimic nu este mai frumos cand se termina cu bere si cu vorba buna...traditional Amaturului..

csabazedler a spus:
Multumesc frumos!!!

Clasamentul final al competitiei :
1.Ion Marius-Brăila
2.Bocaniala Norocel-Galați
3.Badache Cristian-Galați
4.Ionita Valentin-Galați
5.Voinea Emil-Brăila
6.Uzuneanu Costica-Galați
7.Szablyar Eugen-Brăila
8.Roscan Valeriu-Brăila
9.Cojocaru Mitica-Brăila
10.Stolearenco Igor-Brăila
11.Milea Alin-Brăila
12.Dimache Marian-Brăila
13.Barbascu ionut-Brăila
14.Sirghie Mihai- Brăila
15.Gheorghe Nicolae-Brăila

activtt a spus:
Turneu B la Brăila -Cupa" ACTIV"
Organizator :CS ACTIV TT
Data : 5 iunie 2010(sambata)
- Taxa de 5 lei sem. I ,o vom regulariza la editia din 5 Iunie 2010
Taxa de 5 lei a fost "regularizata"?

Te felicit fiule si la mai multe reusite in continuare. :clap: :clap: :thumbup: :wave:

Oh!deci asa merge aici,Denes bacsi!Asa "tata",asa "fiu"!!!De-abea astept sa ne intalnimm la urmatorul turneu,eventual toti trei intr-o grupa!O sa-mi fac rost de o "coasa",(a se vedea paleta!),si o sa-ncerc sa va tai "iarba"la amandoi!!!Ha,ha,ha!Va salut cu respect,pe amandoi.

Felicitari castigatorilor si bineinteles, tuturor participantilor. Cred c-a fost un turneu pe cinste. De asemenea, felicitari si organizatorilor pentru efortul depus. Data viitoare nu scapati de mine (nu c-ar conta la clasament).

csabazedler a spus:
Oh!deci asa merge aici,Denes bacsi!Asa "tata",asa "fiu"!!!De-abea astept sa ne intalnimm la urmatorul turneu,eventual toti trei intr-o grupa!O sa-mi fac rost de o "coasa",(a se vedea paleta!),si o sa-ncerc sa va tai "iarba"la amandoi!!!Ha,ha,ha!Va salut cu respect,pe amandoi.
:thumbup: Te asteptam cu placer dl. Csaby atat fiul cat si tata. :clap:
:thumbdown: Trebuie sa sti totusi ca iarba e otravitoare. :thumbup: :wave:

Referitor taxa de 5 lei sem.I am dori sa stim cine a platit dintre participanti,pentru ca s-a mentionat ca au platit la Turneele tip A.Daca s-a omis pina in prezent, la turneul urmator Clubul Sportiv Activ TT-Brăila , va achita pentru primii zece calificati.
Imi cer scuze ,dar am omis sa trec la Ion Marius si Voinea Emil -organizator

Back
Sus