Se inscrie Stancu Tiberiu - Deva
S- a speriat de participarea asta selecta si se retrage Stancu Tiberiu

Ultima editare: 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Se inscrie Stancu Tiberiu - Deva

Gr. inf. s-au facut?
 în plus, la un moment dat i-ați dat să joace cu o minge murdară de ciocolată, știu asta pentru că am jucat un meci imediat după el și mi-a transmis mingea de joc.  păi se poate, domnilor organizatori, să-i dați unui cap de serie mingea la masă murdară...?!?  nu știu dacă a fost teribilism sau bun simț la maestrul, dar el mi-a spus că a jucat cu mingea așa fără să comenteze.  am postat asta aici ca un eveniment amuzant. nu știu cum o fi jucat tot meciul cu mingea așa, pentru că ciocolata era ?ntărită bine de tot pe minge, iar eu ca s-o șterg am frecat mingea 2 minute
  în plus, la un moment dat i-ați dat să joace cu o minge murdară de ciocolată, știu asta pentru că am jucat un meci imediat după el și mi-a transmis mingea de joc.  păi se poate, domnilor organizatori, să-i dați unui cap de serie mingea la masă murdară...?!?  nu știu dacă a fost teribilism sau bun simț la maestrul, dar el mi-a spus că a jucat cu mingea așa fără să comenteze.  am postat asta aici ca un eveniment amuzant. nu știu cum o fi jucat tot meciul cu mingea așa, pentru că ciocolata era ?ntărită bine de tot pe minge, iar eu ca s-o șterg am frecat mingea 2 minute    

domnule Csiki, puteți face contestație că ați pierdut meciul cu o minge necorespunzătoare
   domnule Csiki, puteți face contestație că ați pierdut meciul cu o minge necorespunzătoare    

Si cine a urcat pe podium?fain turneu....felicitari castigatorilor,invinsilor si bineinteles organizatorilor pt informatiile pe care le-au dat asa de "promt" cu desfasurarea turneului..
Si cine a urcat pe podium?
Totusi am aflat la copii locurile 1/3bineinteles ca NU stiu nea Deny...am incercat sa sun in stanga in dreapta..si nimeni nimic..sa speram ca nu sa intamplat nimic rau de au fost asa rezervati cu desfadurarea turneului