1 farcas vlad
2 govoreanu florin
3 mocean dan
4 simion boby
5 moldovan cristian
6 muresan iulian
7 benyi crinel
8 zelariu petru
9-16
sipos ferenc
andone claudiu
muresan dorel
weiss simona
dabacan dorin
baciu gabriel
nicula dumitru
timaru ilie
dacă tot mă luați peste picior haideți să vă spun tot ce am pe suflet, mai ales acum după ce văd și rezultatele (sper că-s oficiale)
1.maestrul Csaba Zedler ori s-a âmbătat și n-a mai avut chef să scrie nimic informații, ori s-o fi întâmplat ceva rău s-o fi certat comitetul de organizare între ei; eu spper că n-a fost nimic din aceste lucruri
2. eu nu am fost „prezent” propriu-zis.... am plecat pe fugă pe la ora 13, pentru că lucrez în Sibiu iar la ora 16, 30 am ajuns la intrarea în Centrul de Afaceri, trebuia să fiu la postul meu la ora...16,30. Mulțumesc domnului care m-a luat din drum în Agnita, altfel luam penalizare la salariu. Și pentru că am fost la turneul ăsta mai mult un „clandestin fugar”, accentuez încă odată ce bine m-am simțit că am făcut „naveta” de data asta
3. iar acum să revin la „puterile mele paranormale”, la talentul meu de „oracol”, că-l întrec cu mult pe Mitică de la Ligă la capitolul ăsta.
?n ultima vreme, mai exact ultimele vreo 6 luni, poate nici atât, am prezis deja 2 evenimente importante în acest circuit. Cu ocazia unor turnee am postat pe forum mai mult în glumă niște urări de succes adresate unor „preferați” ai mei. Nici pe departe nu se punea problema ca ei să câștige. De fiecare dată însă respectivul a câștigat turneul sau a juns în finală.
Astăzi ați văzut ce am scris mai devreme despre Florin Govoreanu. Nu a luat cupa, dar a jucat cu ea pe masă! Aici am scris că o câștigă, dar la sală i-am spus exact cuvintele astea: „vei juca cu cupa pe masă deseară” !!! îl rog să scrie aici dacă mint...
Iar ca „previziunea” să fie completă, vă rog să vă mai uitați odată la clasament și să-l rugați pe Vlad Farcaș să scrie aici CE I-AM PROMIS EU LA ORA 13, ?NAINTE SĂ PLEC DE LA SALĂ (nici nu se terminaseră grupele inferioare)

I