Turneu B"-AGNITA(Sb)-19.03.2011

Nicule si pentru ei le trebuie turnee B , dar in alta ordine l-as sfatui pe dl. Csaby sa ia legatura la Pitești cu dl. Toma Florin pentru un sfat cum sa organizeze pe doua sectiuni in cazul in care vor fi minim 10 openisti inscrisi conform clasamentului + optiuni .
In acest caz se poate org. O + A , iar dupa treminarea concursului la copii acestia pot fi inscrisi la gr. A cred o experienta utila pentru viitor .
Sa auzim de bine si sa fim sanatosi !

nea Antal..eu nu urmaresc "puncte" asa cum...(ziceti)

Stimati colegi!
In urma consultarii persoanelor autorizate din conducerea Amatur si pentru a nu crea un precedent va anunt ca participarea legitimatilor la acest turneu este permisa doar in AFARA DE CONCURS.Daca vor fi inscrisi cel putin 10 jucatori din categoria OPEN atunci voi fi bucuros,si pregatit,sa integrez si legitimatii la sectiunea open,regrupand turneul in Open si Amatori,plus mini-turneul pentru copii!!Cu scuzele de rigoare,si cu intelegerea tuturor,va astept oricum pe toti la Agnita sa petrecem o sambata placuta de primavara!Va salut cu respect.

de la SIGHISOARA

TIPSER GABRIEL
LAPADAT EUGEN
SCHULLER CRISTIAN
PREDA FLORIN
SAMOILA FLORIN
---------- Post added 16-Mar-2011 at 18:35 ----------
probabil de la Alba Iulia
MAIER IOAN-NOU
MAIER EMANUELA-LA COPII

Din Brașov , eventual la amatori :
Rosu Dan
Tutoveanu Razvan

Am sa postez lista completa a celor inscrisi maine, pana la amiaza, deoarece astept reactualizarea clasamentului de catre dl.Apian in cursul zilei de azi.Aceasta ne va ajuta la stabilirea corecta a capilor de serie.Pana in prezent sunt 36 de jucatori inscrisi,repartizati astfel:3 din primii 50;5 intre 100-200;8 intre 200-300;6 intre 400-1000,iar restul sunt peste 1000.La acestia se adauga cei care se vor inscrie direct la sala,localnicii,iar copii vor avea un turneu separat la doua mese.Se preconizeaza ,asadar,un turneu cu 8 grupe de cate 6,primii 4 vor trece in superioare de cate 4,de unde primii 2 vor trece in eliminatorii conform regulamentului.

vad am uitat sa inscriu persoana fara de care nu am ajunge la Agnita...
de la SIGHISOARA
ONET NICOLAE

Inca nu s-a reactualizat clasamentul asa ca lista cu numarul total de jucatori va fi publicata in cursul zilei de azi.In linii mari capii de serie se cunosc.Pot insa interveni unele "inversari" de capi de serie,daca clasamentul va fi reactualizat.Rabdare!

Din Sibiu:Marius Barac,Ionica Rotariu,Dan Comsa iar la copii se inscrie Andrei Rotariu

incerc sa fac acum lista cu participantii inscrisi, asa cum mi-a indicat domnul zedler...
---------- Post added 18-Mar-2011 at 15:41 ----------
am luat clasamentul din 15 martie...sper ca e ultimul. acum aranjez participantii in ordine. nu mai dureaza mult...

am 3 pagini de forum si cred ca am strans 31 de participanti inscrisi de pe cele 3 pagini...

31 DANELIUC GABI SIBIU
35 GOVOREANU FLORIN CISNADIE
118 TUTOVEANU RAZVAN BRASOV
159 GHISE SORIN SIBIU
170 TIPSER GABRIEL SIGHISOARA
181 TARAU VASILE BRASOV
189 IANCU SORIN SIBIU
213 CSABA ZEDLER AGNITA
219 LAPADAT EUGEN SIGHISOARA
238 SCHULLER CRISTIAN SIGHISOARA
243 PADURARIU COSTEL BRASOV
250 ROSU DAN BRASOV
256 RADU CONSTANTIN SIBIU
261 PREDA FLORIN SIGHISOARA
266 ONET NICOLAE SIGHISOARA
288 MIRCEA MANZAT SALISTE
347 POP MIHAI LUDUS
365 SIMONA WEISS CISNADIE
419 DAN COMSA SIBIU
449 TODARCEA IOAN SIBIU
564 MITZEA ALEXANDRU SIBIU
830 GOVOREANU MONICA CISNADIE(COPII)
836 IULIU ZEDLER BLAJ
881 MARIUS BARAC SIBIU
969 PASLARIU ADRIAN BRASOV
1361 EUGEN GAMFALEAN SIBIU
1423 SAMOILA FLORIN SIGHISOARA
1940 IONICA ROTARIU SIBIU
ANDREI ROTARIU COPII
MAIER EMANUELA COPII
MAIER IOAN ALBA(NOU)

domnule zedler va rog verificati, iar daca am gresit ceva va rog interveniti
---------- Post added 18-Mar-2011 at 16:18 ----------
daca cineva s-a inscris eventual dupa ce am facut lista, imi cer scuze ca nu este inclus

Lista de jucatori va fi completata cu jucatorii localnici ce se vor inscrie direct la sala,cca 20 de persoane.Avem posibilitatea desfasurarii jocurilor pe mai mult de 8 mese.La copii lista ramane deschisa pana la ora inceperii turneului.
Pe maine!

se mai inscrie din Cisnadie , Lucian, nu stiu cum il cheama numele de fam,sorry:)

Back
Sus