AmaTur: Turneu B Turneu B Amatori - Nasaud - 19 noiembrie 2011

despre care revansa este vorba? eventual la sah acolo este cel mai tare! spunei sa aduca si o bere de casa daca tot vine la nasaud,daca mai are!
---------- Post added 18-Nov-2011 at 00:05 ----------
Rozenfeld hai la Nasaud sa-mi i-au revansa ,cupleaza-te cu Radu Serban si hai ca nu o sa-ti para rau !

despre care revansa este vorba? eventual la sah acolo este cel mai tare! spunei sa aduca si o bere de casa daca tot vine la nasaud,daca mai are!
---------- Post added 18-Nov-2011 at 00:05 ----------
Rozenfeld hai la Nasaud sa-mi i-au revansa ,cupleaza-te cu Radu Serban si hai ca nu o sa-ti para rau !
Mai am 2 locuri in masina.Cluj-Nasaud-Cluj
Tel.0744565412

Multumesc pt.invitatie D.SPALLER dar din pacate mai am doar 2 sapt.de stat in tara si vreau sa stau putin si cu familia,dar daca veniti la Dej in 26 noi. ne vedem si poate chiar jucam impreuna.Cu stima ROZENFELD.IT .PS Revansa cu placere ori in timpul concursului daca suntem in aceasi grupa sau dupa concurs! BAFTA LA TOTI PARTICIPANTII!!!

Ultima editare:
Eu te-am invitat la nasaud nu neaparat pt revansa ,Am vrut sa vezi o sala adevarata facuta numai pt tenis de masă ,sa te simti bine ,sa mananci ca la restaurant ,nu un sandvich sau o placinta,!!! Si daca ai sansa sa ajungi pe podium intre primiiiiiiiiiii 3 primesti si un premiu surpriza .in afara de diplome si cupeeee .cum sau dat la cele mai mari turnee din tara ,exceptand cel de la RADAUTI care a fost cel mai tare turneu din acest an.FELICITARI D=NULUI DOCTOR POMOHACI!!!!!

sa inteleg ca nu tiau placut placintele de la dej tibi ? acvum o sa fie cate 2 de om!
---------- Post added 19-Nov-2011 at 19:17 ----------
in orice caz intradevar ciorba de varza si vanatul de caprioara au fost campionii acestui concurs ! pe langa jocurile frumoase ! felicitari doamnei olteanu pt masa si dlui olteanu care a puscat caprioara !!

placintele de la dej au fost foarte bune,si organizarea foarte buna la dej ! Am vrut sa fac referire la alte mari turnee A A+ din tara unde sau strans bani multi,multi,multi si nu am fost tratati ca atare ?De aceea o sa vin la Dej de fiecare data daca nu am alte probleme,si mai ales ca Dejul este orasul meu natal. Ne vedem sambata!
---------- Post added 20-Nov-2011 at 01:13 ----------
Un clasament ;
1 Marcu Vasile V.Dornei
2 Radu Serban Cluj
3 Ott Nistor Ioan Nasaud
4 Moldovan Ioan Cluj
5 Spaller Tiberiu Nasaud
6 Oltean Dorel Nasaud
7 Oltean Silviu Nasaud
8 Deszo Lorand Dej (sper ca nu am gresit)

poze de la nasaud !
---------- Post added 20-Nov-2011 at 23:19 ----------

---------- Post added 20-Nov-2011 at 23:21 ----------
sala faina mancare buna gazde ospitaliere succese nebanuite sa aveti la tenis dlor!

Back
Sus