AmaTur: Turneu B Turneu B Amatur - Gherla - sambata 29.06.2013 - editia III

Eu personal am fost multumit de organizarea acestui concurs,Vlad Farcas avand intentii bune in a ajuta la organizarea concursului.Chiar am discutat cu el afara de modul de a intocmi grupele superioare si mai ales a tabelului de eliminatorii.Varianta lui am considerat-o cea mai buna ,dand posibilitatea si celor de pe locul 3 din grupele superioare sa continue concursul si in eliminatoriile directe de pe tabloul de 16.Acuzatiile aduse de Dan Universal in acest caz sunt complet nefondate ,mai ales ca tragerea la sorti de pe tabelul de 16 nu a fost un secret pentru nimeni.As mai adauga amabilitatea de care a dat dovada organizatorul ,mai ales c-a oferit tuturor doritorilor GRATIS o tuiculita(palincuta)de cea mai buna calitate.Promit ca daca mai am posibilitatea s-o fac, voi mai onora cu prezenta mea concursurile ulterioare pe care le va mai organiza.

vreau sa zic si eu ceva...
nu vad partea comerciala a concursului, atata timp cat banii cumulati din inscrieri s-au dus pe: premii, apa, cafea, etc si se poate justifica asta, faceti un calcul simplu, la 27 inscrieri participanti cu taxa intreaga, 3 participanti sub 14 ani si un participant fara taxa. putem trage o concluzie din faptul ca doar premiile au fost 500 lei, fara a lua in calcul restul cheltuielilor....
felicitari celor care au castigat aceste premii, le-au castigat pe meritul lor, felicitari tuturor participantilor pentru joc, multumim pentru fair-play si va mai asteptam la Gherla.
care cafea ?... ok poate tuica a fost in loc de cafea ...poate eu sunt putin mai clasic erau variante mai bune pt gr sup incepand cu gr inf ! asta este acum atentie pe viitor!! la urm concursuri

abia astept organizarea de la dej grupele si alte cele...superioare si trageri la sorti pe fata nu pe ascuns....

abia astept organizarea de la dej grupele si alte cele...superioare si trageri la sorti pe fata nu pe ascuns....
ami cer scuze dl antiko.... am vrut sa dau like si din gresala am dat nu ami place ! te astept la dej si sper sa fii multumit de organizare ! multumesc !

azi am fost sunat de dl ball adrian din gherla se pare ca desi a participat si a ajuns pana an eliminat nu apare an clasamentul final deci nu i sa punctat un turneu destul de bun pt dansul!! va rog sa corectati clasamentul concursului si sa atribuiti omului punctele cuvenite !! multumesc !

Back
Sus