AmaTur: Turneu B Turneu B" ARAD , 10.09.2011

roman bogdan

Coordonator Onorific
Turneu "B" ARAD , 10.09.2011

LOCALITATEA: Arad.
DATA: 10 septembrie 2011
ORA: 10:00.
SALA: C.S.M Arad , str. M. Eminescu ,nr.28
TIP MESE: Butterfly
NR. MESE: 4.
NR. MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 48
SPATIU DE JOC: foarte bun
TIMPUL ALOCAT: 10:00 - 17:00
TAXA PARTICIPARE: 20,00 ron, (optional 10,00 ron taxa pentru cotizatia AMATuR).
SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare (2 seturi din 3), grupe superioare si eliminatorii, (3 seturi din 5).
MATERIALUL DE PREMIERE: Cupe , medalii si diplome pentru locurile I-III.

Se asigura apa minerala si cafea iar pentru oamenii cu voie buna tuica , visinata si o bere daca e cald afara :)

INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Pe forum si telefonic pina in 09.09.2011, ora 22:00.
ORGANIZATORI: BOGDAN ROMAN - 0746056622, 0751640806

Va astept cu drag !

P.S va rog ptr cei care ma vor onora cu prezenta sa incercati sa ajungeti la sala in jurul orei 9 - 9:30

din Arad:ARDELEAN IULIU SI BOATA EDGAR
---------- Post added 08-Sep-2011 at 12:09 ----------
din Arad:MIHET ALEXANDRU

Felicitari Bogdane pentru organizarea ireprosabila din timpul concursului, cit si pentru cea de dupa concurs, la terasa pe malul Mureșului...
Am intilnit la Arad jucatori de valoare (in frunte cu SORIN MARZA), dar, poate cel mai important aspect...am inilnit oameni foarte faini, care prin pasiunea lor pentru tenisul de masa, leaga Aradul de Timișoara, mai repede decit autostrada.
Tizule o sa revin oricind cu drag la Arad si promit sa ma uit cu atentie la...tidula :)

Ultima editare:
Multumesc mult tizule, ma asteptam de la tine sa scri asemenea lucruri frumoase despre noi, si noi aradenii, ne simtim bine la Timișoara, desi numarul de participanti a cam lasat de dorit, nu stiu din ce motiv, am reusit in final sa facem un turneu reusit, si deasemenea nu putea lipsi o bere rece pe malul muresului.

P.S CE PRIETENIE FRUMOASA POTI LEGA PRINTR-UN SIMPLU SPORT CUM ESTE TENISUL DE MASA!!!!

Back
Sus