AmaTur: Turneu B Turneu B" Arad , 15.08.2015

Ursule si eu ca te-am batut pe tine locul 3sunt?uitate la setaveraj eu am pierdut cu Horia 4/3,si am castigat cu tine cu 4/3 , Horia are 4/3 si 0/4 tu ai 4/0 si 3/4 tu pe 1, eu pe 2 si Horia pe 3 :-D..... lasa ca nu te iert mereu ma pui ultimul :-P

Imi cer scuze, ma revanșez eu:)

Adica, pastrand aceleasi scoruri cu Horia, pe el sa-l lasi sa castige macar cu 4-1. :)

Victor nu uita berea este viata ta:))))) e ok victor pe mine chiar nu ma intereseaza locul:)) tu esti ala cu punctele,pe bune daca te ajuta in clasament roaga l pe bogy sa modifice,in rest ms inca o data pt un meci super fain!! Chiar daca te am batut,ai pierdut frumos,eu te felicit!!! Multa sanatate la toata lumea!!!

Victor nu uita berea este viata ta:))))) e ok victor pe mine chiar nu ma intereseaza locul:)) tu esti ala cu punctele,pe bune daca te ajuta in clasament roaga l pe bogy sa modifice,in rest ms inca o data pt un meci super fain!! Chiar daca te am batut,ai pierdut frumos,eu te felicit!!! Multa sanatate la toata lumea!!!
Da a fost foarte frumos, pacat ca tot mai putini se inghesuie la Turneele din Arad :-) Nu era neaparat vorba de puncte ci de corectitudine.... :-D Bogdi mereu ma lasa la coada.... :-))))

Ați jucat la grămadă sau open din 3? 😈
Dacă ați jucat open în 3 la turneu B eu va sugerez sa nu comentați ca vin 100 de jucători din 300 la turneul A+

Ultima editare:
Back
Sus