- - - Actualizat - - -
Ii ok gaby neturile fac parte din joc ,oricum am jucat meciuri faine,felicitari si tie te mai asteptam cu drag la Arad
- - - Actualizat - - -
Nu ne am batut noi chiar degeaba,o fost o lupta frumoasa da na de multe ori cand doi se bat al treilea castiga,trebuia sa vina si randul lui,eu am avut soarta clasamentului final in mana am luat primu set,da na daca am fost fraier si le am cedat pe urmatoarele trei,asta e,fix cat sa fie o situatie gen thriller,de asta e frumos tenisul,vorba maestrului Caragiu Ca asai in tenis!!!!!
- - - Actualizat - - -
Turneu separat si nici levi n o reusit nimic,lasa levi data viitoare,poate totusi te hotarasti sa ti depasesti conditia si sa accepti sa joci si cu jucatori de la open,m or sunat oradenii sa ma intrebe ce i cu numa cinci la open na ce sa faca si bogdan a multumit pe toata lumea.e un sfat levi pe care ai putea sa l urmezi,oricum levi fruntea sus macar ai facut poze faine.Felicitari Samir pentru victorie!! Am auzit ca levi a vrut expres sa joaca cu tine,i ai oferit cadoul perfect dusul rece de care are nevoie!!!!!
- - - Actualizat - - -
Pe viitor asa ca propunere celor care refuza turnee amestecate cum se fac si in oradea si tm plus alte locatii numeroase,sa si faca singuri diplome si medalii,oricum refuzand competitia e clar ca dau bir cu fugitii.pe mine sincer putin ma intereseaza de ei numa strica concursuri care ar putea fi mult mai faine cu mai multi participanti! Seara faina domnilor
Horia eu ma m dus la concurs sa ma simt bine, si sa ma joc cu cat mai multe persoane,nu sa iau cupe sau medali... pt.ca stiu ca sunt destule persoane care joaca mai bine dacat mine Sorin, Eugen ect... desi dupa cum joaca si ei sunt de open.

si fiecare meci este unicat cu fiecare persoana in parte, si atunci cand ati permiti mai faci si prosti-

am condus cu 2-1 si bravo lui Samir ca a profitat de ocazie...

... am patit de multe ori sa bat pe cineva foarte bun, si ma prostesc cu alti mai slabi si sa iau bataie...

asta este, data ce vine trebuie sa joc si mai concentrat indiferent de persoana cu care joc...
Si azi am fost 3 categorii de jucatorii, incepatori, avansati si open... iedeia este ca nu ai timp si loc pt.fiecare categorie in parte de cele mai multe ori, sunt multe de spus in acest sens, tu nu sti cum este sa mergi la un Turneu departe si in grupa ta de 6 sa fie 4 de open dar ei joaca la amatur ca nu au media de 18. si sa joci 5 meciuri si sa vi acasa...

crezi ca te simti bine?... Si asa la mai toate Concursurile pot sa spun ca 80% vin jucatori de la Csm - si cluburi ...
Sunt sigur ca nici la cei de la Open nu le place sa se trezeasca cu cei legitimati in categoria lor... ca daca le placea sa joace cu ei nu mai votam daca îl primim sau nu...
Horia atata timp cat noi suntem cei mai multi de la Amatori,,, adica azi 23 de la amatori si 5 de la open... scuze, nu ai cum sa hotaresti in locul nostru!!!
............... aaaaaaaaaaaaaaaa, Remus daca vrei la urmatorul Turneu poti sa te inscrii la Open sa vezi ce bine este....:biggrin: