AmaTur: Turneu B Turneu B ARAD 18.02.2012

Se mai inscriu :
Hornea Valentin - Arad
Manea Adrian - Timișoara
Avram Victor - Arad

Ultima editare:
Am auzit de la prietenii din Timișoara si Arad ca a fost un turneu fantastic si ca am pierdut citeva meciuri de vis.
Toata stima si admiratia pentru participanti si pentru organizatorul si cistigatorul turneului. Bravo tizule, la cit mai multe...:)

Multumesc Toni, ma bucur ca ne-am reintalnit la masa, sper sa-ti revii, pt ca asta nu e jocul tau, si stiu bine ce vb.

Felicitari bogdy pentru concurs si nu in ultimul rand participantilor care au contribuit foarte mult la reusita acestui turneu... ai reusit sa tii aradul in miscare, pe orice vreme, orice conditie:) ma bucur mult ca ai venit tony, poate data viitoare reusesti sa aduci mai multi oradeni prin zona noastra, sa nu impartim doar noi cu timisorenii premiile :-P
Poate in curand o sa se incumete si alte zone asa incet incet sa ne caute pe harta si sa vina si pe la noi,pt ca avem si noi oameni cu foarte mult bun simt,haiosi,sufletisti,primitori si care se daruiesc acestei mici pasiuni numita ping-pong,numai ca vrem sa mai vedem si alte prezente, sa mai schimbam niste mingi si cu alte orase nu doar intre noi :-P

Back
Sus