mateidumitru
maestru
La Timișoara n-am apucat sa joc cu Edy, asa ca, vin la Arad sa-i dau satisfactie.
Matei Dumitru - Deva
Matei Dumitru - Deva
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Tizule nu ai de ce sa-mi multumesti, mi-a facut placere sa fiu in mijlocul aradenilor. Pacat ca a lipsit chiar cel mai bun jucator din Arad.TIZULE!!!! Cum sa-ti multumesc pt ajutorul acordat?????
Sper sa pot vreodata sa ma revansez cu aceeasi moneda. Iti multumesc din suflet ca ai fost alaturi de mine, si a iesit totul bine.
Multumim frumos de aprecieri, Doamna Rodica. Pozele le gasiti pe pagina a douaCondoleante Bogdan Roman .....Felicitari organizatorilor si in primul rand D-nului Bogy ...a fost o atmosfera placuta cu multe surprize .....speram sa ajung sa joc cu Bogdan R. ..... poate data viitoare.....si sper sa ne revedem la Turneu...niste poze d-nul Bogy daca se poate...si ceva filmulete ....pe curand.
Edi, eu am fost mina dreapta a lui tizu, iar tu ai fost mina mea dreaptaUn turneu foarte reusit cu mult ajutor din partea prietenului nostru din Timișoara Bogy care ia tinut locul profesorului meu care era ocupat cu decesul din familie Condoleante Bogdan Roman. Un turneu reusit si astept urmatoarele turnee.
Echipei B&B i-ar face o deosebita placere sa va fie gazde la urmatorul turneuFelicitari, Arad, felicitari Timișoara! Felicitari echipei B&B, prietenia si colaborarea dintre voi ne bucura si pe noi, cei de departe!
La Arad s-a disputat o alta "Cupa Unirii", alaturi de cele de la Iași si București!
Chiar daca distanta pare un obstacol, vom face tot posibilul sa va fim alaturi cat mai curand!
Ai mare dreptate Titi. De la fiecare turneu plecam, cel putin, cu un prieten in plus.Concluzie Banateana : fotbalul ne-a despartit, dar ping-pong-ul ne-a unit.
Condoleante Bogdane ! Ai pierdut o bunica dar ai cistigat niste prieteni.