Turneu B Baia Mare 20 martie 2010

• Autor subiect Autor subiect Flam
  • Dată creare Dată creare
Re: TURNEU B BAIA MARE 20 MARTIE 2010

Un turneu exceptional, cu jucatori foarte buni. Felicitari organizatorilor si abia astept sa particip la urmatorul turneu, oameni cu suflet mare si primitori. FELICITARI. Shuni tie ce sa-ti spun ..... ai mai castigat un tuneu :) FELICITARI
P.S. ai putea sa-i lasi si pe altii!!!! :)

I-ar lasa el si pe altii, dar daca ei tot ridica mingea la fileu, parca singura intra lopata in actiune.

Multumesc tuturor participantilor pentru prezenta. Eu si Frit mutumim tuturor celor care ne-au ajutat la organizarea acestui turneu. Felicitari castigatorilor! :clap: :clap: :clap:
In mod special multumesc sponsorului acestui turneu, North Detectives cu dl. SORIN ORZAC la comanda. :clap: :clap: :clap:
Ce ziceti? Mai veniti la Baia Mare? :wave:

In afara competitiei de tenis de masă as dori sa evidentiez urmatoarele:
"Competitia de palinca" - s-a pus la dispozitie 12,5 litri; s-au consumat 5,5 litri (nu-i nimic, restul ramane pe data viitoare)- Locul intai subsemnatul, dl. Shuni pierzand prin neprezentare (a incercat el sa recupereze la sfarsit dar deja "competitia" se terminase)
"Competitia de vin de Cicarlau" - s-a pus la dispozitie 10 litri; s-au consumat 10 litri (misiune indeplinita)- Locul intai harciu, castigand detasat
"Competitia de bere" - s-a pus la dispozitie 12 litri; s-au consumat 12 litri; inca deliberam cine a castigat, a fost o lupta stransa

Cu precizarea mea anterioara referitor la orele cand s-au epuizat stocurile ! Probabil inca pe atat ar fi trecut lejer :biggrin: ....de tinut minte si dublat stocul pentru data viitoare!

harciu a spus:
Cu precizarea mea anterioara referitor la orele cand s-au epuizat stocurile !
Ceva nu pusca!
Numai vinul si palinca ta a trecut pana la ora 14.00

Re: Turneu B Baia Mare 20 martie 2010

Stiam noi ca avem un profesionist printre noi dar nu credeam ca e atat de desavarsit!!!Daca la tenis de masă mai pierde, la obiectivul aparatului nu cred ca il invinge nimeni!!!Inca o data...JOS PALARIA,SHUNI!!! :clap: :clap: :clap:(numai el putea fotografia in asemenea mod :biggrin: )

Back
Sus