In primul rand vreau sa felicit pe toti cei prezenti la acest concurs.Turneul a inceput la 09.30 si s-a terminat la 17.30 .Am organizat si un turneu de consolare pentru cei care nu s-au calificat in superioare nici la amatori nici la open.
Am avut un numar de 54 de participanti dintre care 13 copii;7 participanti care au venit pentru prima data intr-un concurs amatur.Desigur felicitari castigatorilor Lukasz Klimas -open de departe cel mai bun jucator din concurs(nu stiu daca a pierdut vreun set pe intreaga desfasurare a concursului) dar vreau sa scot in evidenta si calitatea umana,un caracter deosebit si bineinteles un profesionist desavarsit de la care avem cu toti de invatat(l-am urmarit la multe din meciurile pe care le-a avut si am observat ca a abordat fiecare meci cu seriozitate indiferent de adversar) inca odata felicitari Lukasz.De asemenea vreau sa-l felicit pe Marius Totpal care a castigat turneul de amatori cu mult mai tanarul Andrei Dragoi intr-un meci pe muchie de cutit diferenta facandu-se nu stiu unde poate in dorinta mai mare a lui Marius;oricum un meci spectaculos care ne-a tinut pe toti in priza cu schimburi de mingi lungi ,topspin retopspin,capace ce sa mai toata gama de lovituri ,galerie aplauze si respectul nostru .Nu pot sa inchei fara a-l felicita si pe tanarul Andrei pentru jocul prestat dar indeosebi pentru comportamentul sportiv si bunacuviinta (aici cred ca au un merit domnii Dima si Grama care au fost tot timpul langa el incurajandu-l si cred ca in educatia lui se vede si influenta celor doi)