GRIGORE ALEXANDRU MIHAI
Banned
Din Busteni la amatori : Totpal Marius
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
conform calendarului, am impresia ca asta e turneul la care am participat eu pentru prima oara in viata mea de amaturist....deja acum in timp ce scriu un ochi imi lacrimeaza, dar celalalt parca rade, fiindca stiu ca sunt acolo atatia agniteni, drept pentru care am si scris in celalalt post urarea mea pentru ei. sper sa citeasca si sa le prinda bine...De la Agnita se inscriu,cu mare bucurie,urmatorii :
1.Zedler Csaba-147-amatori
2.Oancea Ana-Maria-copii
3.Moldovan Razvan------
4.Radu Bogdan-----------
5.Miclea Radu------------
6.Nechita Alexandru------
7.Pacurar-Beches Nicolae--
E posibil sa nu fim prezenti chiar la ora 9.00
Multumim pentru poze , daca ai si cum-va si premierea copiilor ?
Poate asteptarile vor fi rasplatite de dl.Csaby Z. !Stiu ca ceva poze de la festivitatea de premiere copii a facut dl.Csaba.Il rugam cand are timp sa le puna pe forum.Multumim
Am luat legatura cu matusa drei Ana-Maria(care locuieste in București) si in cursul zilei de azi o sa posteze cateva din fotografiile facute,festivitatea de premiere inclusiv.Si noi suntem dornici sa le vedem!Stiu ca ceva poze de la festivitatea de premiere copii a facut dl.Csaba.Il rugam cand are timp sa le puna pe forum.Multumim
Da, bravo Agnita si bravo Csaba ptr initiativa si efortul vostru. Sunt sigur ca rezultatele nu vor intirzia sa apara si sunt sigur ca atunci cand ii vedeti la masa transfigurati de bucuria castigarii unui punct sau a unei partide va simtiti rasplatiti.