Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Mersi Gabi , vad ca esti bun la Romana. Aferin Gabi cok zekisin ............???????!!!!!!!!!
Traduce si asta prin google traducere ---------- Post added 02-Apr-2011 at 08:26 ---------- Din Iași Adrian Valcu la Open
D-le Gabi va rog verificati sa nu gresesc cu gramatica. Doar tu m-ai invasat limba Romana
:thumbup:BRAVO !
va fi un B cat un A.
succese !
sau
succesuri !
vezi Mehmet ca nici eu nu stiu bine limba romana , dar principal ca ne intelegem:thumbup:
Domnule Ursulean...ce Dumnezeu nu intelegi !? ...parca-i fi turc, zau... (de prin proverbe...).
Salutam domnu' Mehmet si... dorim la d-vs sa va vedem pe podiumul de premiere. :thumbup:
Succes "tutulor" participantilor !
dimpotriva ,
eu am scris ca ne intelegem nu ca nu inteleg ...
nu te cunosc dar ar trebui sa intelegi acuma cine-i ,,turcu" ---------- Post added 02-Apr-2011 at 18:59 ----------
Domnule Ursulean...ce Dumnezeu nu intelegi !? ...parca-i fi turc, zau... (de prin proverbe...).
Salutam domnu' Mehmet si... dorim la d-vs sa va vedem pe podiumul de premiere. :thumbup:
Succes "tutulor" participantilor !
he he
...era doar in spirit de gluma... ma bagam in seama cum fac deseori..., poate fara voia mea... (IQ mai scazut)
apropos', imi place sa fiu si... turc uneori ! Avem multe de invatat de la ei...inclusiv tenis de masă
Mii de scuze daca am deranjat.
Succes pe maine !
Mi-a soptit cineva ca a castigat Ursulean Vasile printr-o serie de tusuri si fileuri!!La mai mare ---------- Post added 03-Apr-2011 at 20:52 ---------- La amatori nu la open