AmaTur: Turneu B Turneu B, Botoșani, Cupa "Prieteniei" 12.11.2016

Eliminatorii
1. Onufrei Ciprian
------------------------- Onufrei Ciprian 3-1
8. Vlaisan Vasile
-------------------------------------------------- Onufrei Ciprian 3-1
5. Foca Dorin
------------------------- Corneanu Sorin 1-3
4. Corneanu Sorin
--------------------------------------------------------------------------- Mosneagu Marius 0-3
3. Mosneagu Marius
------------------------- Mosneagu Marius 3-0
6. Colesniuc Romeo
-------------------------------------------------- Mosneagu Marius 3-0
7. Mahu Bogdan
------------------------- Tiganas Mihai 0-3
2. Tiganas Mihai

Clasament

1.
Mosneagu Marius - Falticeni.jpg
Mosneagu Marius - Fălticeni
2.
Onufrei Ciprian - Botosani.jpg
Onufrei Ciprian - Botoșani
3 -- 4
Tiganas Mihai - Radauti.jpg
Tiganas Mihai - Rădăuți
Corneanu Sorin - Botosani.jpg
Corneanu Sorin - Botoșani
5 -- 8
Colesniuc Romeo - Botoșani
Vlaisan Vasile - Vicovu de Jos
Mahu Bogdan - Pascani
Foca Dorin - Rădăuți
9 -- 13 1v gr.sup.
Ursulean Florin - Straja
Ursulean Vasile - Straja
Chirap Dan - Gura Humorului
Pralea Marius - Botoșani
Alexandru Liviu - Botoșani
14 -- 16 0v gr.sup.
Foca Ciprian - Rădăuți
Buzila Ioan - Botoșani
Plamada Iulian - Putna
17 -- 20 1v gr.inf.
Posteuca Lucian - Botoșani
Aluculesa Radu - Botoșani
Pohaci Claudiu - Dorohoi
Mita Augustin - Corlateni
21 -- 24 0v gr.inf.
Foca Stefan - Rădăuți
Horeanu Lucian - Botoșani
Ursulean Daniel - Straja
Mosneagu Mihnea - Fălticeni

CS ARDEX .Botoșani felicita cistigatorii acestui concurs,cit si pe toti participantii.A fost un concurs puternic,partide frumoase si disputate.Multumiri speciale pt prietenul de la butoane d-nul Sorin Corneanu.Sper sa fi fost o gazda primitoare,dar va promit ca data viitoare va fi cu mult mai frumos.Cu deosebit respect DORU-VIOREL POPESCU presedintele clubului.

Felicitări la maxim pentru ospitalitate si jocuri tari, astazi de asta am avut parte,voi reveni cu drag la Botoșani,respect

Trebuie sa ma subscriu si eu la felicitari pentru organizare si sa dau un 10 + .... O persoana sa organizeze in Botoșani un turneu Amatur merita respectul. Bravo Presedinte, Mihai Popescu, Bravo Sorin ! Dar mai am si un minus pentru neparticiparea la joc in finala a celui ce a castigat ,,Campionatul judetean Botoșani ''.

Trebuie sa ma subscriu si eu la felicitari pentru organizare si sa dau un 10 + .... O persoana sa organizeze in Botoșani un turneu Amatur merita respectul. Bravo Presedinte, Mihai Popescu, Bravo Sorin ! Dar mai am si un minus pentru neparticiparea la joc in finala a celui ce a castigat ,,Campionatul judetean Botoșani ''.

Multumesc Danut,dar sa stii ca de sarbatorile de pasti astept mielul Doru-Viorel Popescu este numele corect nu Mihai Popescu.Multumesc ca ai fost alaturi de mine la primul turneu org.de CS.ARDEX Botoșani.Vor urma si altele la care te astept cu mare drag.Te salut cu respect.

Back
Sus