AmaTur: Turneu B Turneu B - Brăila "Rock la Dunăre" - 14 Iunie 2014

Bravo baieti,ma bucur sa vad ca am lasat pe maini bune activitatea(Marcel si Mihai)sa jucati si sa va distrati si ptr mine!

Sambata viitoare stai pe-aproape, te tinem la curent cu mersul jocurilor. De chibitat poti s-o faci si din Italia. Numai vezi sa n-o dai pe italiana sa te pricepem si noi. Capisci?
Long live Rock'n'Roll!

Prietenul meu Bebi este intr-o confuzie totala!
Inscrierile se fac pentru un concurs de tenis de masă nu de....table!!!!!!!!

David Adrian - București.

Prietenul meu Bebi este intr-o confuzie totala!
Inscrierile se fac pentru un concurs de tenis de masă nu de....table!!!!!!!!

Domnul David Adrian vă așteaptă să-i acordați revanșa după finala pierdută anul trecut la Băicoi. :)

Clasament Amatori

Loc Nume si prenume Localitate
1 Bodin Ion Tecuci
2 David Adrian București
3--4 Luta Petre București
3--4 Panait Genu Teisani
....

Ultima editare:
Trebuie sa apara si 'boierii' BULARDA , COSTY , PASLARU, DUMBRAVA ,vin cu vin dar vin ...Scuzati repetare ,,,

Buna ziua ,
Va rugam sa inscrieti in concurs si pe domnii Uzuneanu Costel si Ionita Valentin , ambii din Galați .
Multumiri organizatorilor pt acest eveniment .
Cu stima si pretuire , Florea G

Roscan Nicusor - Brăila.
Daca bat 2 Galateni si 2 Braileni e deja un vis. Prietenii stiu de ce . . .

Pentru că vorbim de tenis de masă pe ritm de rock să ne facem încălzirea cu piesa "July Morning" a celor de la Uriah Heep trupa talisman a concursului de sâmbătă (June morning :)).

P.S.
Celor șase norocoși ai tombolei de sâmbătă le vom dedica în fiecare zi rămasă până la concurs o piesă din repertoriul Uriah Heep, astfel încât pe 22 Iunie 2014, să putem fredona împreuna:
There I was on a July morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun.

Ultima editare:
Marcele ne rascolesti tineretea cand erau multe trupe cu muzica da calitate, atat rock cat si pop . Acum ca profesor spun clar ca maneaua e la putere ...

Vreau si eu...

Nu va speriati, de data asta se pare ca scapati de mine, o sa fiu la București incepand de maine, asa ca tare ma tem ca (nici de data asta...) nu voi putea ajunge. LAS CA VA PRIND EU DATA VIITOARE ;-)

Back
Sus