AmaTur: Turneu B Turneu B - Brăila "Rock la Dunăre" - Marți 16 Iunie 2015

Din Brăila:
01.Ilie Octăvel;
02.Preoteasa Marian;
03.Bolocan Daniel;
04.Patap Vladimir;
05.Gaitan Tiberiu;
06.Constantinescu Valentin;
07.Moise Viorel;
08.Cojocaru Mitică;
09.Morun Marian;
10.Apostu Ionel;
11.Plesoianu Daniel.

Dan Andrei Aldea vs. Ian Anderson

Dan Andrei Aldea vs. Ian Anderson

A venit momentul să mai facem o conexiune între cei doi muzicieni ce vor concerta pe aceiași scenă la Galați.
?n 1971, Sfinxul-ul lui Dan Andrei Aldea scoate LP-ul Lume Albă având drept copertă un colaj din fîșii de ziare. Un an mai târziu, Jethro Tull-ul lui Ian Anderson folosește drept copertă pentru albumul "Thick as a Brick" un ziar de provincie "St. Cleve Chronicle" ce relatează o poveste emoționanță despre un elev de 8 ani "Little Milton" care este descalificat după ce câștigase un concurs de poezie cu poemul "Thick as a Brick", din motive medicale: Extremely unwholesome attitude towards life, his God and Country!
Să ascultăm două piese de pe cele două albume, definitorii pentru ambii muzicieni:

Om bun - Dan Andrei Aldea

Thick as a Brick - Ian Anderson

La rugamintea unui amic babadagian (zic bine Paul, babadagian?) m-am mai relaxat un pic cu o diplomă pentru Turneul pre-AmaTur din Babadag - cât de curând să-i vedem organiz?nd unul și în AmaTur - și cu această ocazie am încercat și o variantă pentru turneul nostru Rock and Roll de marți, una cu mici accente rock și cu o întrebare fundamentală:
Amatori vs. Openiști?
Va reuși buturuga mică (a se citi lăstarul care abia ?nmugurește din blatul mesei) să răstoarne carul mare (carevasăzică, stejarul mare și gros, care pare să facă de-o veșnicie trup comun cu masa de tenis)?

Vezi atașament 10746

Too Old To Rock'n'Roll Too Young To Die?

Too Old To Rock'n'Roll Too Young To Die?

No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!

Dupa inceputul fulminat din martie 2008, cand in sala ADR din Galați s-a desfasurat primul turneu, la care au participat peste o suta de jucatori, au urmat 3-4 ani in care orasul Galați a organizat foarte multe turnee A, la care au participat jucatori de elita din Amatur.Din pacate, a venit o "seceta" cumplita de A-uri, totul rezumandu-se la concursuri B, cu participarea prietenilor din Brăila, Focșani si Tulcea.
Am bucuria de a saluta si a multumi lui Marcel Giosan ptr. efortul depus de a readuce Galațiul pe harta Amatur la valoarea anilor trecuti.
Doresc sa particip si eu la acest eveniment.
Corneliu Zainescu galatean get beget.

- - - Actualizat - - -

Din pacate nu pot participa la acest turneu.Postul anterior se refera la turneul de la Galați.

Back
Sus